O disertație cu pisici și 30 de cărți pentru copii

O disertație cu pisici și 30 de cărți pentru copii

În clasa a opta număra lunile până să se poată înscrie la Liceul de Arte. După liceu s-a dus la Drept, unde, ușor-ușor, s-a reinstalat starea de nerăbdare. După patru ani de studiat legi, a revenit cu totul la artă: Master în Graphic Design și Ilustrație la Timișoara.

Adina Larisa Sufana și-a început work-ul liber profesionist colaborând cu Centrul Cultural German din Sibiu. De vreo 4 ani au rămas împreună și se tot lucrează la afișe de evenimente, broșuri, calendare și felicitări. Dar Adina a avut timp să-și și diversifice portofoliul. Chiar pe la începuturi, prin Elance, a venit către ea cartea de poezii “Excavating the Sky” de Konstantin M. Kulakov, pentru care a avut de făcut 10 ilustrații. Alte 50 de ilustrații de-ale Adinei au ajuns prin Germania, prin intermediul unei cărți de bucate pentru copii. Și tot așa, până când s-a trezit cu aproape 30 de cărți ilustrate de ea, majoritatea pentru cei mici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related