Adobe anunta disponibilitatea software-ului Acrobat 7.0. Consumatorii Beta saluta valoarea inalta a utilizarii Adobe PDF

SAN JOSE, Calif. - 5 ianuarie 2005 - Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) a anuntat astazi disponibilitatea imediata a software-ului Adobe® Acrobat® 7.0, o familie de aplicatii desktop care le permite grupurilor de lucru sa gestioneze o arie larga de activitati de afaceri esentiale. Acrobat 7.0, cel mai recent update la Adobe Intelligent Document Platform, le ofera utilizatorilor, printre altele, abilitatea de a asambla documente din surse multiple, de a crea forme inteligente si de a colabora la proiecte in interiorul si in exteriorul firewall-ului.

"Acrobat si PDF le-au permis echipelor dispersate de proiecte sa foloseasca in comun informatii bazate pe documente" a declarat Terrence Pallotto, business analyst si professional engineer la HNTB Corporation, o companie aflata in pozitia de lider in industriile de arhitectura, transporturi, planificare urbana si constructii. "Acrobat 7.0 Professional deschide procesele de recenzie, markup si aprobare prin activarea unor capacitati sporite in Adobe Reader. Acum, toti clientii, partenerii si angajatii nostri pot face comentarii asupra materialelor in format electronic fara a mai fi nevoie sa achizitioneze software specializat precum aplicatiile CAD."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related