Tehnici actuale, verificate si aplicabile pentru dezvoltarea oricarei afaceri devin mai accesibile printr-un curs gratuit de marketing online

Tehnici actuale, verificate si aplicabile pentru dezvoltarea oricarei afaceri devin mai accesibile printr-un curs gratuit de marketing online

Antreprenori, manageri de companie, specialisti in marketing si comunicare si oameni de agentie au ocazia unei radiografii complete a online-ului ca mediu de dezvoltare a unui business intr-un curs gratuit de strategie de marketing online. Sustinut de Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital, seminarul va avea loc joi, 9 noiembrie la Cinema PRO, incepand cu ora 10:00.

Cursul gratuit de marketing online face parte din programul educational demarat de Ciprian Susanu si vine cu continut actualizat, raspunsuri la probleme actuale din digital marketing si o sesiune de Q&A la final.

 

Sustinut ca urmare a succesului evenimentelor precedente si a feedback-ului oferit de cursanti, atelierul se prezinta ca o incursiune in online ca instrument actual, accesibil si inca neexploatat la potentialul maxim pe piata din Romania. Dincolo de fundamente teoretice, aplicate business-urilor locale si companiilor medii si mari, seminarul este construit pe exemple concrete de implementare, aplicabile pe termen lung si scurt inca de la finalizarea cursului.

Eficienta acestui seminar sta in structura si in maniera de prezentare si de condensare a informatiei in doar 4 ore de curs intensiv, facandu-l accesibil deopotriva specialistilor in domeniu si celor care interactioneaza cu sfera antreprenoriatului romanesc.

Cum descoperi si exploatezi oportunitatile de dezvoltare din mediul online, cum pozitionezi avantajos si credibil o afacere pe piata si cum investesti corect pentru ca rezultatele din online sa devina vizibile in offline sunt doar cateva dintre intrebarile carora Ciprian Susanu le va aduce raspunsuri probate de cei peste 12 ani de experienta in domeniu.

"Vad in succesul fiecarui curs ardoarea antreprenorilor si a specialistilor de a-si duce afacerile mai departe si speranta unei piete care se incapataneaza sa tina pasul cu tehnicile moderne si sa se alinieze modelelor din afara. Tocmai de aceea tin fiecare curs cu bucuria unui practicant care crede, dupa 12 ani, in domeniul pe care si l-a ales si cu promisiunea unei constante imbunatatiri pentru ca marketing-ul online sa devina un instrument indispensabil oricarui business", a declarat Ciprian Susanu.

 

Cei care aleg sa se inscrie la seminarul gratuit, intra automat in tragere la sorti pentru a castiga o un loc la unul dintre training-urile avansate pe care Ciprian Susanu le organizeaza in luna noiembrie, de Social Media, respectiv AdWords si Optimizare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital este agentia de strategie online si performance marketing cu un model de business care are in centru un ecosistem de parteneri care, in functie de nevoilor clientului, ofera atat servicii de digital 360,... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related