[Twitter. Ultimii mohicani] Andrei Cismaru: E clean, easy to use si nu ai manele, Arsenie Boca si pisicile de pe Facebook

[Twitter. Ultimii mohicani] Andrei Cismaru: E clean, easy to use si nu ai manele, Arsenie Boca si pisicile de pe Facebook

La inceput era o gasca mare pe Twitter, povesteste Andrei Cismaru, care si-a facut cont in 2008. Ca in liceu sau la facultate: se comentau chestii de actualitate si se pierdeau nopti pe cine stie ce hashtaguri cool. (Era 2008, deci avem voie sa folosim cuvantul).

Acum a ajuns o chestie de nisa, pe care o folosesc profesionistii sau oamenii care vor sa aiba si alt tip de newsfeed, spune Andrei.

Continuam seria ultimilor mohicani de pe Twitterul romanesc: de ce au ramas, ce ii mana in lupta, ce are atat de special aceasta retea sociala. Pentru Andrei Cismaru e singura aplicatie de social pe care nu ar dezinstala-o. Ii place ca e liniste si ca se vorbeste pe rand. Si ca sunt conturi misto si oameni care au ce zice. Mai multe, in randurile de mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related