Vin camioanele, vin sărbătorile

Vin camioanele, vin sărbătorile

O spunem de la început: noi suntem din specia oamenilor acelora enervanți care vor să vină Crăciunul și în august, dacă se poate. Niciodată nu e prea devreme. Nici pentru decorațiuni, nici pentru primele colinde din magazine, nici pentru brazi, nici pentru luminițe și nici pentru fredonat în ciclu infinit Vin sărbătorile, vin sărbătorile, vin sărbătorile, vin sărbătorile.

Așa că nu puteam rata momentul simbolic în care chiar Vin sărbătorile. Acum, momentul ăsta e diferit pentru fiecare. Unii numără reclamele festive, alții steluțele din vitrinele magazinelor sau apariția bomboanelor de brad, dar toate aceste începuturi simbolice se adună și într-unul comun. Cum ar fi apariția camioanelor Coca Cola. Anul acesta Caravana Coca-Cola s-a lansat pe 29 noiembrie, dându-le un impuls oamenilor să spună ”mulțumesc” celor dragi. Aprinderea luminițelor de Crăciun din parcarea Hard Rock Cafe s-a facut sub semnul acestui mesaj. Camioanele legendare, zăpadă instant, elfi, Moș Crăciuni, The Motans & Lidia Buble. Toate împachetate în cadouri gigantice pentru bucureșteni. 

A fost frig, dar oamenilor nu le păsa de temperaturi scăzute sau alte detalii. Aveau obiective importante: sania lui Moș Crăciun, jocuri, camioane. 

Pentru că e suficient să aduni într-un loc colinde, luminițe și sania lui Moș Crăciun, că adulții se transformă pe loc într-o altă specie. O specie care chicotește, chiar dacă și-a petrecut ultima oră în trafic, pentru a parcurge doi milimetri. Care se urcă în sania lui Moș Crăciun și călătorește în ea cu ajutorul realității virtuale. Care se bucură de zăpadă de spumă. O specie care face poze, bineînțeles. 

În acest sens, Coca-Cola a creat 2 filtre în aplicația de Facebook cu ajutorul cărora oricine își poate face o fotografie pentru a transmite un mesaj de mulțumire. Cei care o postau pe Facebook și arătau postarea la cornerul special de la Caravană, primea ca recompensă un glob pentru brad. La fiecare 30 de astfel de globuri speciale cu un mesaj de Mulțumesc, Coca-Cola, cu sprijinul Salvați Copiii, donează un brad către un centru de plasament.

Cele două specii de copii prezenți la Caravană, cei adevărați și adulții care se întorc la stadiul acesta de Crăciun, au stat cuminți la coadă pentru a urca în camioane și sanie, pentru a ajunge la elfi și la Moș Crăciun, dar mai ales pentru a participa la un joc amenajat într-o căsuță sub formă de cadou. Acolo, participanții aruncau o minge printr-una din cele 4 coronițe de brad și dacă nimereau, puteau câștiga premii Coca Cola. 

Cam așa a fost la camioanele Coca Cola. Dacă le-ați ratat, Caravana mai vizitează alte 9 orașe, după cum urmează:

  • 6 decembrie – Brașov, patinoarul din fața Aro Palace
  • 7 decembrie – Brașov, Piața Sfatului
  • 9-10 decembrie – Timișoara, Târgul de Crăciun
  • 12 decembrie – Iași, Palatul Culturii
  • 12-13 decembrie – Oradea, Târgul de Crăciun
  • 13 decembrie – Suceava, Iulius Mall
  • 15-16 decembrie – Cluj-Napoca, Piața Unirii
  • 17-18 decembrie – Târgu Mureș, Promenada Mall
  • 18 decembrie – Galați, Shopping City Galați
  • 19-20 decembrie – Constanța, City Park
  • 20-21 decembrie – București, Promenada
  • 22 decembrie – București, Mega Image Băneasa
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Sectiune



Branded


Related