Din adminul magazinului de instalatii sanitare, la biroul de Art Director

Din adminul magazinului de instalatii sanitare, la biroul de Art Director

Ce inseamna, domnule, sa fii platit de mic pentru desenele tale; la 12 ani, Marius Goleanu s-a ales cu tempera, pensule si o remuneratie de 14 lei ca sa picteze sticla hidrantilor de la etajul lui, iar acum aproape ca implineste 4 ani de art direction la Kubis Interactive. Printre hobby-urile lui Marius se numara FanArtul in 3D si desenatul pe pahare de cafea - chiar si digital - pe testatelea, asa cum ne-a aratat competitia de design organizata de noi, impreuna cu Nescafe la finele anului trecut.

Marius a inscris atunci 3 lucrari, inspirate din momentul acela al diminetii, cand bei prima gura de cafea. Nu a castigat in mod oficial, dar noua ne-a placut originalitatea cu care si-a personalizat paharele si l-am abordat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated