Din adminul magazinului de instalatii sanitare, la biroul de Art Director

Din adminul magazinului de instalatii sanitare, la biroul de Art Director

Ce inseamna, domnule, sa fii platit de mic pentru desenele tale; la 12 ani, Marius Goleanu s-a ales cu tempera, pensule si o remuneratie de 14 lei ca sa picteze sticla hidrantilor de la etajul lui, iar acum aproape ca implineste 4 ani de art direction la Kubis Interactive. Printre hobby-urile lui Marius se numara FanArtul in 3D si desenatul pe pahare de cafea - chiar si digital - pe testatelea, asa cum ne-a aratat competitia de design organizata de noi, impreuna cu Nescafe la finele anului trecut.

Marius a inscris atunci 3 lucrari, inspirate din momentul acela al diminetii, cand bei prima gura de cafea. Nu a castigat in mod oficial, dar noua ne-a placut originalitatea cu care si-a personalizat paharele si l-am abordat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related