Reeanimation, viitorul Pixar din Transilvania

Reeanimation, viitorul Pixar din Transilvania

Cateodata, in business, aschia se mai indeparteaza de trunchi. Am primit o marturie recenta a acestei realitati de la un studio de animatie (Reeanimation), frate cu un altul, de productie (Republic Production), amandoua iesite dintr-o companie de solutii IT (Reea). Se intampla, anume, in Targu Mures. Iar Barbu Harsan, teamleader si om de contact la Reeanimation, ne povesteste cum s-a ajuns la formula asta. 

Despre Barbu am aflat ca este absolvent de Arte Plastice cu apucaturi autodidacte in ceea ce priveste animatia. Viata l-a adus intr-o multitudine de ipostaze: de la pictat mobila la webdesign, apoi ilustrator, storyboard artist, animator, comicbook artist. Dar, acum vreo 6 ani, un prieten i-a aratat calea catre Reeanimation. Urmatorul lui milestone? Primul lungmetraj de animatie 2D la care a lucrat vreodata. Aetas, un proiect ramas putin in stand-by, este o animatie ce combina stilul european si anime pentru a crea lumea si aventurile unor animale antropomorfe a caror cultura a fost puternic influentata de un grup de oameni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related