O casă verde de la E.ON pentru Electric Castle

O casă verde de la E.ON pentru Electric Castle

Muzică bună, dans, energie, râs, evadare. Electric Castle nu e un festival, e o stare de spirit. Un spațiu care creează o emoție colectivă bună și ne aduce împreună pentru a cânta și a dansa, pentru a transforma câteva zile din an în ceva cu adevărat memorabil. Iar când starea de bine a oamenilor e în echilibru cu mediul înconjurător, atunci se creează cu adevărat energia cea mai bună. Este tipul de energie pe care îl aduce E.ON la Electric Castle. Un mod sustenabil de a trăi festivalul, cu grijă față de mediu, antrenat printr-o serie de experiențe unice, electrice, de neuitat. 

Electric Castle se va desfăşura între 13-17 iulie la Castelul Bánffy de la Bonțida, iar E.ON va fi prezent, pe toată durata festivalului, cu biciclete, ateliere, discuții, yoga, filme, artiști, momente instagramabile și motive de a opri feedul Facebookului, cu o întreagă casă independentă energetic, care să amintească tuturor că #ActionForClimate este despre fiecare în parte, dar și despre ce putem face împreună, pentru un viitor mai bun. 

 

Casa din inima festivalului

Electric Castle este despre muzică și voie bună. Este despre a te simți acasă lângă alți mii de oameni. Și anul acesta, festivalul chiar are o casă în centrul lui. E.ON Home Stage este o casă independentă energetic, alimentată de panouri fotovoltaice, unde toate activitățile vor fi susținute de energie verde. Fiecare cameră așteaptă oamenii festivalului cu activități speciale, inspirate de valorile #ActionForClimate.  

Este un mod special de a le aminti oamenilor să aibă grijă de la casa lor mai mare, cea în care locuim cu toții, planeta Pământ. Putem să o păstrăm curată și luminoasă, contribuind cu toții, în fiecare zi, la protejarea ei, prin gesturi care par mici, dar au un impact foarte mare.

Credem că nu există limite pentru ceea ce putem realiza atunci când gândim, acționăm și lucrăm împreună. Când „Eu” devine „Noi”, se întâmplă lucruri extraordinare pentru că fiecare gest, fiecare alegere cât de mică, poate avea un impact mare. Obiectivul E.ON este să ofere soluții energetice care să îmbunătățească viața de zi cu zi, astăzi și în viitor, spun reprezentanții E.ON.

În ultimii ani, Electric Castle a investit în resurse importante pentru o atitudine sustenabilă și pentru a limita amprenta de carbon produsă. E.ON duce mai departe această grijă pentru mediul înconjurator, ridicând în inima festivalului o casă unde oamenii se pot distra, pot descoperi tot felul de experiențe noi și pot învăța, în același timp, un stil de viață în echilibru cu natura. 

 

Biciclete, DJ și fotografii memorabile

E.ON Home Stage are un living mare, unde te poți da cu bicicleta, bucătărie unde poți învăța hackuri sustenabile de la un chef renumit, terasă, grădină pentru yoga sau relaxare, camere speciale pentru discuții interesante despre sustenabilitate și un stil de viață mai prietenos cu mediul, dormitorul transformat în spațiu de cinema unde vor rula filme impresionante despre mediul înconjurător, multe locuri pentru poze memorabile de Insta sau Facebook și chiar și un garaj. 

Să intrăm în ea și să vizităm tot, în așteptarea festivalului. În living, oamenii de la festival vor putea participa la un concurs de biciclete statice în sprint, iar la finalul competiției se va extrage un câștigător pentru o bicicletă electrică E.ON personalizată.

Tot in living room se dau și cele mai tari party-uri sustenabile. Participanții vor putea învăța să mixeze muzică alături de un DJ profesionist. În casa E.ON sunt platane, energie de la panouri fotovoltaice și un DJ cu experiență gata să arate doritorilor câteva tips & tricks. La final, festivalierii vor avea și un poster cu numele lor de scenă care să le confirme că nu au visat, ci chiar au pus muzică la EC! 

În bucătărie au loc atelierele de No food waste și ceramică. În cadrul workshopului “No food waste”, Paul Maxim, semifinalist la Chefi la Cuțite, va demonstra cum se poate reduce risipa de mâncare, plus va arăta niște rețete sustenabile pentru acasă. 

Cei care vor să ia acasă ceva din experiența EC, amintiri palpabile, sunt așteptați la ateliere de craft. În bucătăria E.ON Home Stage de la EC își vor putea face propriile suveniruri, ghidați de artiști specializați în ceramică. E.ON oferă materiale și metode 100% sustenabile, iar festivalierii au nevoie doar de creativitate și imaginație. Doritorii își pot picta sacoșe personalizate. Cel mai tare festival merită cele mai sustenabile amintiri. 

Dormitorul casei este zona de cinema. Aici vor rula Romania Sălbatică și Home, două documentare excelente care ne arată că e momentul ca fiecare din noi să acționăm pentru a ne bucura de frumusețea inegalabilă a naturii. Miza e viitorul nostru și al generațiilor care vor urma.

Pentru o pauză de respirat, există Garden Yoga, unde oricine se poate reîncărca cu energie pozitivă. Sesiunile zilnice de yoga din grădina E.ON Home Stage sunt ghidate de Anda Schoefmann, worldclass trainer de yoga.

Pe terasă e locul cel mai bun să privești și să faci poze. E.ON Home Stage are și un photo corner de vis. Cea mai bună priveliște de la EC va fi premiată cu o invitație dublă la EC 2023. 

Ajungem și la garaj, loc pentru artă, imaginație și culoare. Ușa garajului va fi desenată de artiști, iar oamenii pot contribui la opera comună și vor putea să dea culoare canvasului propus.

EC Talks by E.ON e spațiul de dezbatere care încununează toate experiențele sustenabile propuse de E.ON. Un loc pentru idei, acțiuni și povești care să ne inspire la fapte și la schimbare. Cristian Lupșa, Alex Enășescu, Alina Pash, Antonio & Răzvan, Cristian China-Birta, Răzvan Exarhu, Matt Black vor imagina un viitor sustenabil prin discuții libere despre mediu, civism, media, prejudecăți, soluții sustenabile.

Electric Castle devine astfel locul în care muzica, distracția și starea de bine găsesc cel mai bun echilibru în cea mai importantă casă pe care o avem. 

 

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,3 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related