Grapefruit si Hello Communication au realizat campania integrata "Energie pentru a visa" pentru promovarea E.ON Energie Romania

Grapefruit si Hello Communication au colaborat la realizarea campaniei integrate “Energie pentru a visa” pentru promovarea E.ON Energie Romania, rezultat prin fuziunea dintre E.ON Gaz Romania si E.ON Moldova, informeaza un comunicat emis de Grapefruit. Campania contine executii TV, radio, print si o componenta online.

Campania a fost construita pe conceptul "Energie pentru a visa" promovand beneficiile aduse de fuziune atat persoanelor fizice, cat si celor juridice: o solutie integrata de energie, o mai buna relatie cu clientii companiei, o mai eficienta solutionare a cererilor si nevoilor clientilor, servicii cu valoare adaugata si consultanta in domeniul energiei. Astfel, targetul spoturilor TV si radio a fost constituit de persoanele fizice, in timp ce comunicarea prin presa scrisa si online s-a adresat companiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related