Studioul de productie in FORMAT .AndraMireaTudorCioroiu

Studioul de productie in FORMAT .AndraMireaTudorCioroiu

S-au cunoscut pe platoul de filmare, cum ar veni. El manuia camera, iar ea era unul dintre actori. Amandoi freelanceri. Peste doi ani s-au reintalnit si au inceput sa vorbeasca despre un proiect comun in productie foto-video. Punctul de pornire: sa se branduiasca pentru a iesi din zona de freelanceri. Asa s-a nascut FORMAT Studio, un business carmuit de Andra Mirea si Tudor Cioroiu. Andra cu background de PR, graphic designer si fotograf iar Tudor a venit cu componenta video, in Film Photography, Video Production si Editing.

E drept ca la inceput proiectele nu intrau tocmai in zona de productie ci, mai degraba constau in sesiuni de fotografiere sau filmare, in jurul carora era nevoie doar de unu-doi colaboratori. Cu timpul, proiectele foto au ramas in planul doi, iar cele video s-au transformat in proiecte de productie in toata regula. Proiecte care au venit in egala masura si de la agentii, si de la branduri/companii. Dintre cele mai recente aduri produse de FORMAT se numara cele pentru Media Galaxy, venite prin agentia CAP. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related