[Flori, fete, feminism] Ana Stanel: "Cine vrea sa fie o mustacioasa cu prea multe opinii? Not me!"

[Flori, fete, feminism] Ana Stanel: "Cine vrea sa fie o mustacioasa cu prea multe opinii? Not me!"

Cui ii e frica de feminism? Celor care nu inteleg cuvantul, dar chiar si asa, il iau la misto, crede Ana Stanel, Managing Partner The GOOD Company. In constiinta colectiva, s-a ajuns la o tipologie a „feministei" cu care femeile nu prea vor sa se identifice, spune ea, adica „mediocrele care au nevoie sa tipe in gura mare ca sa-si afirme superioritatea si, desigur, ca sa atraga atentia barbatilor".

Ana face parte din generatia care la Revolutie intra la scoala si care si-a trait adolsecenta in anii '90, acel "ev mediu" al emanciparii sociale, in care cel mai nou cuvant din vocabularul nostru – "democratie" – insemna, in traducere libera, "fac ce vreau". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The GOOD Company

The GOOD Company este un hub de consultanta ce integreaza marketing-ul si comunicarea pentru a dezvolta un mix mereu nou de solutii pentru advertiserii alaturi de care lucram si pentru publicul pe care ei si-l doresc... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Oameni

SectiuneBranded


Related