[Flori, fete, feminism] Ana Stanel: "Cine vrea sa fie o mustacioasa cu prea multe opinii? Not me!"

[Flori, fete, feminism] Ana Stanel: "Cine vrea sa fie o mustacioasa cu prea multe opinii? Not me!"

Cui ii e frica de feminism? Celor care nu inteleg cuvantul, dar chiar si asa, il iau la misto, crede Ana Stanel, Managing Partner The GOOD Company. In constiinta colectiva, s-a ajuns la o tipologie a „feministei" cu care femeile nu prea vor sa se identifice, spune ea, adica „mediocrele care au nevoie sa tipe in gura mare ca sa-si afirme superioritatea si, desigur, ca sa atraga atentia barbatilor".

Ana face parte din generatia care la Revolutie intra la scoala si care si-a trait adolsecenta in anii '90, acel "ev mediu" al emanciparii sociale, in care cel mai nou cuvant din vocabularul nostru – "democratie" – insemna, in traducere libera, "fac ce vreau". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The GOOD Company

In good marcomm, there's no idea without implementation, no strategy without tactics, no wow without work. And that's what The Good Company is all about. Since 2014, we make good things happen around the marcomm... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related