[Noii publicitari] Andreea si Bianca (The Good Company) sunt cu ochii dupa proiecte misto si oameni buni

[Noii publicitari] Andreea si Bianca (The Good Company) sunt cu ochii dupa proiecte misto si oameni buni

Suntem in companie buna (pun intended). Andreea Surugiu si Bianca Chiscop (Account Executive si Sr. Account Executive, The Good Company) sunt la varsta la care au deja experienta in industrie, dar au intrat in ea suficient de recent incat sa poata povesti despre cum e la inceput. 

Pentru Bianca, primul contact cu publicitatea s-a petrecut la 19 ani, cand a facut parte din departamentul de branding & comunicare la Metropolitan Life. Andreea, insa, a fost jack-of-all-trades (media manager, copywriter si account) la un atelier de patiserie din Iasi. Dupa cum puteti vedea, inceputul poate sa difere, destinatia nu e tot ce conteaza, deci nu ne mai ramane sa vorbim decat despre parcurs. Da, pai asta si incercam sa facem. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The GOOD Company

In good marcomm, there's no idea without implementation, no strategy without tactics, no wow without work. And that's what The Good Company is all about. Since 2014, we make good things happen around the marcomm... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related