[Flori, fete, feminism] Laura Nedelschi: "Nu. Nu zic sa facem cate o rascoala din fiecare flirt scapat de sub control. Ci sa stabilim unde se termina flirtul si unde incepe agresivitatea"

[Flori, fete, feminism] Laura Nedelschi: "Nu. Nu zic sa facem cate o rascoala din fiecare flirt scapat de sub control. Ci sa stabilim unde se termina flirtul si unde incepe agresivitatea"

Laura Nedelschi, Creative Director Kubis Interactive, vorbeste despre firesc. Despre cum se schimba el si ceea ce le parea unor firesc, acum mai mult timp, cum ar fi aruncatul fetelor in zapada, nu era. Sa invatam si sa acceptam asta. Iar discutiile recente despre femei au ajuns in acest punct. 

Asta e substanta si astea sunt lucrurile cu adevarat bune de vorbit cu copiii nostri, adultii de maine. Partea in care stabilim ce e seducator si ce nu e. Unde se termina flirtul si unde incepe agresivitatea. Care e diferenta dintre perseverenta si insistenta.  Chiar cred ca e o o poveste mai veche, care are pentru toti radacini in copilarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Sectiune



Branded


Related