Clinicile Dr. Leahu lanseaza concursul de design interior: „Clinica Dr. Leahu pe Marte”

Clinicile Dr. Leahu lanseaza concursul de design interior: „Clinica Dr. Leahu pe Marte”

Cum crezi ca ar arata o clinica dentara pentru pacientii martieni? Aceasta este provocarea pe care o lanseaza Clinicile Dr. Leahu tuturor persoanelor pasionate de design de interior in perioada 12 martie 2018 – 1 mai 2018, urmand ca autorul celei mai bune propuneri din concurs sa intre in posesia sumei de 1.000 de euro.

Tema concursului este amenajarea unei clinici dentare unde sa fie prezente elementele de identificare ale brandului Clinicile dentare Dr. Leahu (logo-ul si culorile brandului). Conceptul propus trebuie sa tina cont de caracterul public al clinicii si de cerintele functionale evidente, restul ramane la latitudinea concurentilor.

Propunerile vor fi jurizate de catre reprezentantii brandului in functie de atentia la detalii si originalitatea abordarilor de design. Castigatorul va fi anuntat pe 9 mai 2018, in cadrul Galei „7 ani de Excelenta”. Premiul va consta in suma de 1000 de euro, iar termenul limita de predare a proiectelor in format digital este 1 mai 2018.

Mai multe detalii legate de concurs sunt disponibile in regulamentul concursului. Intrebarile legate de detalii tehnice pot fi directionate aici, intr-un mail cu subiectul „Concurs Clinica Dr. Leahu pe Marte”.

Clinicile Dr. Leahu sunt un brand romanesc ce ofera sanatate reala si o experienta excelenta pacientilor. In ultimii patru ani de activitate, productivitatea a crescut de la 400 000 de euro la 4,5 milioane de euro. In prezent, oferim 20 de sali de tratament pacientilor, fata de 6 sali in 2014. De asemenea, echipa Dr. Leahu a crescut in ultimii 4 ani de la un numar de 14 specialisti la 150, cat numara in prezent.

Am reusit sa ajungem unde suntem astazi prin efortul sustinut al unei echipe dedicate si implicare activa in dezvoltarea profesionala a oamenilor. Ne pasa de pacient, de clienti, colegi, furnizori, parteneri si de tehnologie. Ne implicam activ in formarea tinerilor medici, in acest scop am inaugurat Centrul de Pregatire Avansata in Medicina Dentara, si acordam lunar consultatii stomatologice gratuite copiilor din scoli si gradinite. In plus, de doua ori pe an, organizam evenimente de donare de sange in cadrul clinicilor, la care participa benevol pacienti, doctori, parteneri, angajati, prietenii si familiile acestora. Optimizam ori de cate ori este nevoie procesele de recrutare, inductie si customer journey. In Clinicile Dr. Leahu lucram cu tehnologie de ultima ora si planificam eficient timpul pacientului petrecut in clinici, astfel incat acesta sa beneficieze de sanatate reala la cele mai bune preturi, vizite putine si scurte si mai mult timp pentru el.

Pacientii din toata lumea recomanda Clinicile Dr. Leahu, astfel, in prezent, peste 3000 de pacienti au ales clinicile noastre prin recomandare. In 2017, noua Clinica Dr. Leahu Caramfil a devenit primul centru din Romania acreditat de Institutul de Biotehnologie pentru a utiliza tehnologia revolutionara PRGF Endoret pentru vindecarea rapida a pacientului, utilizand propriul sange. De asemenea, suntem recunoscuti ca centru de excelenta de catre Bredent Medical pentru tehnologia SKY fast&fixed, un sistem de restaurare completa a danturii in doar 24 de ore, si SIRONA pentru utilizarea tehnologiei CEREC CAD / CAM pentru coroane dentare ceramice intr-o ora.

La sfarsitul anului 2018 ne propunem sa ajungem lider in domeniu, sa ne extindem regional, sa fim un model al industriei din punct de vedere al calitatii tratamentelor oferite, al vitezei de crestere cu succes si al experientei exceptionale oferite pacientilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related