[Tricou de designer] O pata de culoare si un astronaut in spatiu pe tricourile semnate de Ionut Stroea

[Tricou de designer] O pata de culoare si un astronaut in spatiu pe tricourile semnate de Ionut Stroea

S-a intors la web designul invatat in liceu, dupa cei 3 ani de studiu la Facultatea de Constructii. N-a simtit ca ingineria ar fi meseria ideala pentru el, asa ca s-a apucat de o serie de cursuri, pentru start. Asa a reusit Ionut Stroea sa se reorienteze si sa-si gaseasca jobul ideal, la o companie ce publica reviste de specialitate si organizeaza evenimente din domeniul medicinei. In cazul asta, Ionut e omul cu grafica. Daca ramanea pe inginerie, poate nu se mai inscria in competitia de creatie Milka de asta iarna, si nici acum, in competitia Tricoul tau de designer. Imprimat cu EPSON

Dar totul e bine cand se termina cu doua designuri vesele: unul super colorat si unul care prezinta un astronaut in spatiu. Se accepta? Pentru niste tricouri care trebuie sa-ti inveseleasca ziua, noi zicem ca da. Dar mai bine dai doua scrolluri in jos si vezi cu ochii tai. Iar daca nici pana azi nu ai apucat sa rasfoiesti si celelalte inscrieri, poate ca acum ar fi momentul. Diseara, la 23.59 se inchide votul public. 

Despre Ionut

Sunt o persoana care se dedica familiei, muncii si binenteles pasiunilor. Am inceput Facultatea de Constructii insa dupa 3 ani, am simtit ca ingineria nu este vocatia mea, asa ca m-am intors la ceea ce am invatat in liceu: programare si web design. Asa ca m-am apucat de cursuri de web design, iar in acelasi timp am creat diferite siteuri si am inceput sa ma dezvolt si pe partea de grafica.

Acum sunt designer de pagini web la o companie ce se ocupa de publicarea de reviste medicale de specialitate si organizarea de manifestari si evenimente medicale dedicate specialistilor in sanatate. Aici ma ocup atat de partea grafica pentru evenimentele ce le organizeaza compania cat si de contentul introdus pe siteul firmei.

Pe viitor imi doresc sa ma perfectionez in ceea ce imi place, sa fiu pus mereu in fata provocarilor, sa mi se ceara sa fac imposibilul si sa-l realizez. Unul din lucrurile pe care urmeaza sa le pun in practica in viitorul apropiat este sa-mi creez propriul website.

 

Abordarea briefului

O fosta colega de munca, Elena, m-a taguit in postarea voastra de pe facebook si cum imi plac provocarile am zis: "De ce nu?". In iarna am participat la competitia Milka. A fost prima experienta cu TheCreator si nu ultima din cate se pare. Brieful l-am citit de cateva ori pentru a intelege ce se doreste de fapt si m-am pus in situatia descrisa astfel incat sa gasesc o solutie salvatoare pentru o zi gri.

Life is like a box of colors. Inspiratia a venit de la calendarul facut pentru firma, in care fiecare anotimp avea o culoare specifica si flori sau frunze specifice. Aici doar am transpus acelasi principiu. Mesajul a venit de la Forrest Gump "Life is like a box of chocolates" doar ca suntem inconjurati de culori asa ca "you decide" daca alegi ca lumea din jurul tau sa fie plina de culoare sau continui sa privesti in alb sau negru.

Sky is no more the limit. Singurul impediment in realizarea visurilor tale esti doar tu. Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, orizontul este nelimitat la fel si optiunile tale.

 

Tricoul in viata ta

Tricoul il port in fiecare zi acasa, insa la serviciu il folosesc in orice anotimp mai putin iarna. Practic este de nelipsit in dulapul meu. Imi plac atat tricourile cu mesaje si diferite ilustratii, nu foarte incarcate, insa port si tricouri simple pentru situatiile in care trebuie sa fiu serios.

Nu m-am gandit la ideea de a-mi face propriile tricouri. Creativ sunt, ambitie am, cred ca imi lipseste curajul sa intru pe aceasta nisa mai putin cunoscuta de mine insa extrem de folosita de publicul larg.

 

Catre juriu si public

Pentru ca nu sunt omul cu vorbele la mine, prefer sa arat ce pot sa fac decat sa povestesc. Uneori, cuvintele sunt de prisos. Atata timp cat un tricou te reprezinta, de ce nu l-ai purta? Las tricourile sa vorbeasca de la sine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related