Richard Pinder, Presedintele Regional pentru Europa al Leo Burnett, viziteaza Romania

Presedintele Leo Burnett EMEA, Richard Pinder, viziteaza Romania in perioada 25-26 ianuarie, ocazie cu care se va intalni cu reprezentatii managementului Leo Burnett de la Bucuresti.

Printre subiectele de discutie aflate pe agenda, Richard Pinder va face referire la originalitatea produsului creativ in Romania si actuala pozitionare a Leo Burnett Romania pe piata publicitatii.

Richard Pinder este insotit in acesta vizita de Ruston Spurlock, noul Director de Client Services pentru Europa Centrala si de Est in cadrul retelei Leo Burnett.

Economist de profesie, avand o experienta de aproape 20 de ani in publicitate, Richard Pinder ocupa din februarie 2004 functia de Presedinte al regiunii europene Leo Burnett, regiune care include si Orientul Mijlociu si Africa. In prezent el coordoneaza activitatea a 52 de birouri din 48 de tari din reteaua Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

DictionarRelated