Fără animale la circ. Au rămas oamenii

Fără animale la circ. Au rămas oamenii

Acum, exista si aceasta perspectiva asupra faptului pe care il vom expune mai jos: de ce sa aiba nevoie romanii de circ cu animale, daca au parte de circ cu oameni in fiecare zi? Politicienii si-au propus  sa ofere un astfel de spectacol in fiecare zi si au existat multe cazuri, asa cum bine stiti, in care au fost si cateva reprezentatii pe zi. Reprezentatii bune. Cele mai recente au fost cele cu dresaj de copii. Dar si cu acrobatii lingvistice sau cognitive, ragete, tumbe sau parturi involuntare. Nici macar nu trebuie sa te duci la circ pentru asta. E de ajuns sa deschizi Facebookul. Sau, cine are asa ceva, televizorul. 

In fine, revenind la animalele noastre, scriam acum un an despre campania WWF, realizata de Friends\TBWA Bucharest. Campanie premiata acum cateva zile la Gala Premiilor Participarii Publice. 60 000 de oameni au semnat petitia, iar folosirea animalelor a fost interzisa in Romania. 

 

Noi am incepe o alta campanie: interzicerea folosirii circului de catre politicieni. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related