Ezio Manzini, indreptand designul spre inovatii sociale

Ezio Manzini, indreptand designul spre inovatii sociale

Ezio Manzini este unul dintre cei mai cunoscuti promotori ai inovarii sociale ca principalul motor al schimbarilor durabile. In prezent, preda Design Industrial la Politecnico di Milano si este fondatorul DESIS, o retea de proiecte, programe si evenimente care a pus pe harta un alt tip de design: pentru binele social.

Ezio considera ca toata lumea poate si ar trebui sa caute moduri de a inova din punct de vedere social, contribuind astfel la proiectarea unei lumi mai bune. Asta e ideea de baza a celei de-a treia carti pe care o scrie - Design, When Everybody Designs - Introducere in design pentru inovatie sociala - care cuprinde munca sa din ultimii 10 ani. Varianta in romana va fi lansata astazi si maine, la un eveniment organizat de editura Vellant, unde va vorbi alaturi de alti speakeri. Desi se cunoaste bine cu calatoritul, Ezio ne-a spus ca nu cunoaste foarte bine Europa de Est si este foarte curios de oportunitatile pe care le-ar putea aduce aici; in cuvintele lui: "acesta ar putea fi inceputul unei povesti noi!".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related