Mercury360 (in)semneaza cea mai recenta campanie Vellant

"Lectura inspirata" este cel mai recent proiect marca Mercury360 pentru Editura Vellant. Campania a debutat la sfarsitul lui noiembrie 2009 si a propus doua directii tactice - lansare de carte noua si promovarea cartilor din portofoliul editurii.
Prima directie - lansarea Cartii insemnate - a presupus cateva etape ce au targetat publicul iubitor de carte pe canale diferite.

Pentru inceput, cititorii prezenti in reteaua de socializare Facebook si fanii Vellant ce frecventeaza website-ul editurii au fost invitati, prin teaser-e, "detalii" ale jocului, sa acceseze pagina dedicata, pentru a primi mai multe informatii despre un proiect "surpriza".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related