Mimează, mimează, doar asta contează

Mimează, mimează, doar asta contează

Contați pe noi să găsim rime ne-amuzante miercuri la prânz. Și, tot pe noi puteți să contați și să vă întrebăm chestii. Sau să epuizăm verbul a conta, până la a-l lăsa fără suflare în propoziție. Până la urmă, ce contează cu adevărat: să fii fericit sau să creadă oamenii că ești fericit? Sau, hai să întrebăm altfel: Ești cu adevărat fericit dacă ceilalți nu știu că ești fericit? Și, ca urmare firească, ar mai fi întrebarea aceasta: ce se întâmplă când toți ceilalți par că au dezlegat misterul vieții în afara de tine? 

Asta e viața pe rețelele sociale. O mimă continuă, dureroasă, obositoare, care nici măcar nu mai știi de unde a pornit, dar e important să o duci mai departe cu orice preț. În întâmpinarea acestor nevoi a apărut site-ul Lifefaker care mimează pentru tine. Prânzuri extravagante și sănătoase, vacanțe demne de invidiat și chiar familie sau prieteni.

Site-ul face parte din campania AMV BBDO pentru Sanctus, un start up despre sănătatea mintală și cum este ea afectată de realitatea care lipsește, din ce în ce mai mult, din viețile imaginate ale oamenilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related