Effie prezinta juriul editiei 2010

Juriul celei de-a saptea editii a festivalului Effie Romania va fi prezidat de James Miller, Head of International Planning, AMV BBDO.

In acest an, juriul Effie - singurul festival de publicitate care premiaza eficienta campaniilor de advertising, va reuni peste 80 de personalitati din industria de marcomm si va fi condus de catre James Miller.

Miller este strategic planner de peste 15 ani. Canadian de origine, a lucrat pentru prima oara ca planner la BBDO Toronto, unde s-a ocupat de conturile Molson, Jeep si FedEx. Oferta de a lucra la AMV BBDO pentru Guinness s-a dovedit irezistibila, asa ca in 2001 s-a mutat in Marea Britanie. Aici a lucrat pe cele mai importante conturi ale agentiei: BT, FedEx, The Economist, Starbucks, J&J si Mars. In 2008 a devenit Head of International Planning, pozitie din care se ocupa de strategia pentru cei mai mari clienti internationali ai AMV BBDO. In plus, pentru contul Mars, ocupa functia de Worldwide Planning Director si e responsabil pentru sapte branduri internationale, inclusiv Snickers, Mars, M&M si Cesar. A castigat de-a lungul carierei 2 IPA Effectiveness Awards, inclusiv Special Prize for Best Idea, 2 Cassies (Canadian Advertising Effectiveness Awards) si alte cateva premii in cadrul Euro Effie and Marketing Society.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related