StickerAttack - Expoziția artei ”de buzunar”

StickerAttack - Expoziția artei ”de buzunar”

Prima galerie/eveniment dedicat stickerelor, își deschide oficial porțile pentru o nouă ediție! Între 22-24 iunie, pe Bulevardul Aviatorilor nr 8A (casa Qreator), StickerAttack te așteaptă să descoperi o altă latură a artei grafice.

Sunt pline de culoare, poartă cu ele tot felul de mesaje și concepte și mai presus de atât, sunt creații pe care le poți purta cu tine pe peste tot! Stickerele sunt parte din viața noastră și ne dorim să le cinstim așa cum se cuvinte. Pentru asta, am dedicat 3 zile în care să fie admirate și aplaudate lucrările a peste 200 de artiști grafici, transpuse în forma unor tablouri conceptuale.

Evenimentul va debuta vineri, 22.06.2018 (ora 20:00) cu o petrecere de ”bun venit”, care se va bucura de muzica celor mai fresh DJ ( Fluturatic), networking și multă voie bună. Zilele de 23 și 24 iunie, vor aduce participanților experiențe VR, demonstrații de grafică și discuții pe tema designului grafic alături de branduri și artiști, începând cu ora 15:00.

StickerAttack este un concept pus la cale de NERV, brandul transilvănean de streetwear, crescut în inima culturii underground/urbane. Misiunea evenimentului este aceea de a promova atât artiștii grafici și de a facilita legătura dintre ei și publicul larg, cât și recunoașterea stickerelor ca o formă de artă urbană. Prin această galerie, ne dorim să creăm o comunitate strânsă de artiști, branduri, public etc, care să poată colabora pe mai departe.

Evenimentul este deschis oricărui artist care-și dorește să expună.  Pentru mai multe informații legate de eveniment, înscriere și program:

 

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

*Tipul de eveniment: Public

*Acces pentru seara de petrecere: pe baza de inscriere

*Intrare gratuita

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related