Gemini(i) în urbanul ieșean

Gemini(i) în urbanul ieșean

Dovada că un internship bine ales la timpul lui te poate motiva către antreprenoriat se numește, astăzi, Urban Gemini. Personajul e Irina Sava, absolventă de Arte, iar internshipul l-a făcut la agenția locală Advero, după un mail bine țintit. A învățat la ei graphic design de prin 2006 până-n 2009, când Irina s-a decis să meargă la client, preț de 2 ani jumate. Undeva între asta și încă un job de agenție, a apărut Urban Gemini, pentru care Irina a lucrat meticulos la identitatea vizuală.

La început, proiectul a fost mai mult un soi de branding personal. Apoi s-a transformat într-unul de freelancing în doi - Irina și soțul ei (pe financiar) - apoi a venit și Simona care, din rolul de content writer, a completat și transformat Urban Gemini într-o mică agenție. Și așa au pornit cei trei, ancorați în piața din Iași, dar cu clienți și din State, Italia și Grecia, să rezolve briefuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Stan Alin
acum 5 ani
Un început de carieră grozavă. Succes în continuare!


Branded


Related