Vizualist, platforma unde aterizeaza obiecte de design imprimate de ilustratori romani

Vizualist, platforma unde aterizeaza obiecte de design imprimate de ilustratori romani

Sa-si urmeze pasiunile a fost dintotdeauna un scop pentru Irina Ditu. Dar sa faca ceva cu pasiunea ei pentru arta si design a fost scopul fundamental inca din copilarie. Cu toate astea, Irina a aterizat cu dosarul de studii superioare la ASE, la Marketing. I-a displacut numai in primul an, apoi s-a inscris in ASER (asociatia studenteasca a facultatii), unde a descoperit dinamica organizarilor de evenimente. Dupa evenimentele adresate studentilor din Romania, au urmat cele organizate in UK, Spania, Franta, Italia s.a. prin Erasmus Plus. 

Eh, si dupa ce a bifat si cateva joburi de profil, a decis sa faca ceva cu prima ei pasiune, cea pentru design. A inceput cu pasi mici. Primul, spre colaborarea cu Poem Boem, unde Irina s-a implicat in designul pensiunii. Al doilea, catre freelancing in web si graphic design. Al treilea pas a fost cel castigator, caci in 2017, Irina punea pe hartie o idee de business care ii indeplinea si scopul, dar venea si in sustinerea artistilor romani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related