Consultanța în digital marketing generează dezvoltare sustenabilă pentru branduri locale și internaționale

Consultanța în digital marketing generează dezvoltare sustenabilă pentru branduri locale și internaționale

Piața din România nu este familiarizată cu serviciile de consultanță de marketing online cu toate că evoluția mediului de business și a companiilor este direct influențată de expertiza transmisă în astfel de sesiuni care au scopul de a genera atingerea obiectivelor prin strategii și tactici eficiente, dar mai ales implementate corect.

Luând în considerare tendințele în materie de promovare online, comunicare digitală și evoluția comportamentului de consum a utilizatorilor este evident că atât brand-urile cât și clienții acestora devin din ce în ce mai activi în mediul online. Consumer Barometer arată că în România, în anul 2017, consumul de internet a crescut la 69%, iar în cazul utilizatorilor cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani procentul atinge 90% în mediul urban. Pe de altă parte, investițiile media în online cresc în fiecare an cu aproximativ 20%. Aceste cifre arată că utilizarea eficientă a mediului online pentru dezvoltarea companiilor poate face diferența dintre succes și eșec.

Serviciile de consultanță oferite de Ciprian Susanu preîntâmpină nevoile pieței și se adresează top management-ului, marketing managerilor și antreprenorilor care activează în business-uri locale și internaționale pe piața din România. Pachetele de consultanță au scopul de a transmite expertiza către fiecare categorie de target pentru a genera creșterea business-ului și atingerea obiectivelor anuale ale companiilor prin exploatarea maximală a canalelor și instrumentelor de marketing online.

Serviciile oferite au fost gândite și structurate pe baza profilării fiecărei categorii de target și în urma extragerii insight-urilor relevante pentru fiecare în parte. Astfel, serviciile de consultanță adresate top management-ului includ atât sesiuni one-to-one cât și sesiuni de grup menite să ofere soluții care stimulează transformarea digitală la nivel de individ și creșterea companiei în care activează sau pe care acești manageri o conduc.

Pentru categoria de marketing manageri, serviciile oferite includ atât audituri cât și sesiuni one-to-one sau de grup, workshop-uri care se desfășoară pe o durată de 1-2 zile sau antrenamente cu participanți din industrii sau companii similare. După parcurgerea acestor sesiuni managerii de marketing își structurează informațiile strategice și tactice de marketing online, aducând plus-valoare întregii echipe de implementare.

O altă categorie care poate fi influențată pozitiv de astfel de servicii este categoria antreprenorilor pentru care Ciprian Susanu recomandă atât audituri cât și sesiuni one-to-one sau de grup, workshop-uri sau sesiuni de focus pe rezolvarea de probleme de business alături de alți antreprenori. Modalitatea inovativă prin care sunt gândite aceste servicii aduce clarificarea strategiei de marketing în mediul online atât pentru antreprenorii care se află în faza de lansare a unui business cât și pentru cei care conduc afaceri, având un scop comun - de a le transforma în business-uri sustenabile.

Prin serviciile oferite, brandul de consultanță Ciprian Susanu își propune să contribuie la evoluția companiilor și a echipelor de marketing online din România printr-un sistem de transformare digitală, plecând de la dezvoltarea capabilităților la nivel de individ și continuând cu creșterea brand-urilor.

Ciprian Susanu este consultantul în digital marketing cu expertiză în strategie de marketing online și de business dobandită prin implementarea proiectelor de succes dezvoltate atât alături de echipele pe care le-a îndrumat, pentru multiple categorii de brand-uri și clienți, cât și din poziția de antreprenor cu Dare Digital, agenția independentă de marketing digital integrat. În cei 13 ani de experiență, Ciprian a participat activ la dezvoltarea industriei de digital din România având o înțelegere holistică a marketing-ului online, atât din perspectivă strategică cât și din perspectiva canalelor de comunicare, a instrumentelor și tacticilor necesare profesioniștilor din domeniu, formând zeci de profesioniști în digital marketing și gestionând peste 300 de proiecte pentru clienții săi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related