[Noii publicitari] Teodora Călin (WebDigital): Publicitatea mi s-a părut, la început, un domeniu complex și destul de derutant

[Noii publicitari] Teodora Călin (WebDigital): Publicitatea mi s-a părut, la început, un domeniu complex și destul de derutant

Înainte să vină pe IQads pentru un interviu despre viața de mic publicitar, Teodora Călin a studiat la SNSPA; facultatea de Comunicare si relatii publice. Apoi, tot la SNSPA, a făcut un master în Social Media și Marketing Online. Iar de 2 ani încoace, joacă titulară pe postul de relationship manager în agenția WebDigital.

La început m-am familiarizat cu filozofia agenției, cu activitatea departamentului din care urma să fac parte, am facut traininguri și, în final, am fost desemnată să mă implic în primul meu proiect. 

Și un scurt exercițiu livresc. Iată trei cărți pe care le recomandă o junioare de 24 de ani, intrată nu demult în publicitate:
1."Perspective Asupra Teoriilor Comunicării De Masă"
2. "Poziționarea"
3. "Secretele Succesului în Era Digitală".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WebDigital

WebDigital este agenția de marketing online specializată în Pay Per Click Marketing, ce are ca scop protejarea investiției clienților săi. Canalele folosite de agenție sunt: Google, Facebook, Instagram, YouTube... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related