[Noii publicitari] Theodora Tanczos (Minio Studio): Câte tipuri de oameni, atâtea tipuri de agenții

[Noii publicitari] Theodora Tanczos (Minio Studio): Câte tipuri de oameni, atâtea tipuri de agenții

Multe si variate mai provocarile la care un junior intrat in publicitate trebuie sa faca fata. Le tot discutam, de vreo luna incoace, iar astazi avem prilejul mai adaugam una. Sub forma unei intrebari: ”Ce ai facut pana sa vii aici?”. Theodora Tanczos (Digital Account Manager, Minio):

Cea mai mare provocare a juniorilor ieșiți din facultate este să acumuleze experiența de dinaintea primului job: voluntariat, asociații studențești, proiecte personale

Iar odata ajunși la interviuri, tinerii absolvenți trebuie să știe că acestea sunt ca blugii. Probezi mult și bine până să ți se potrivească ceva, cu adevărat. Apropo, ce contează cel mai mult la un job? Pentru unii, proiectele, pentru alții, bani. Theodora ține să nu fie cel mai deștept om din cameră. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Minio Studio este o agentie decisa sa dezvolte campanii de comunicare curajoase si autentice. Iubim inovatia si tehnologia, pe care le vedem ca fiind doua componente ale vietii noastre de zi cu zi. Minio Studio... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related