Ikea, dar nu prea seamănă cu Ikea

Ikea, dar nu prea seamănă cu Ikea

Dincolo de grijile cu piulițele, ceea ce aduce Ikea în întreaga lume e familiaritatea. Că e o casă în suburbie sau un apartament într-o metropolă agitată, poți să spui, în multe cazuri, A, uite un Poang. Sau am și eu masă din asta. După cum arăta și titlul unui articol din The Atlantic: unul din zece europeni au fost concepuți într-un pat Ikea. Recunoști ușor produsele lor după liniile simple. În ciuda influențelor diverse, liniile noi de produse care apar în fiecare an se înscriu în același orizont de așteptare.

De data asta, însă, avem de a face o gamă Ikea care nu prea seamănă deloc a Ikea. E vorba de colecția creată de designerii africani, numită Överallt (și care înseamnă Oriunde în suedeză). Gama conține fotolii, textile și decorațiuni și a fost creată de 10 designeri, reprezentanți a șapte țări africane, care au colaborat cu cinci designeri ai companiei pentru a combina filosofia africană cu cea a companiei suedeze. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related