I like bad ads & cannot lie

I like bad ads & cannot lie

Pe vremuri, exista pe bulevardul Stefan cel Mare din Bucuresti un magazin pe care proprietarul l-a branduit, mare si frumos, "Magazin Pentru Grasi". Mereu treceam pe langa si el ma gandeam "Cum?!" Cum sa le spui oamenilor in fata ca-s grasi, iar apoi sa ai pretentia sa mai si cumpere de la tine. Si-mi aruncam un ochi inauntru, si de fiecare data era plin. De grasuti, da. Nu-i deranja catusi de putin, preturile erau ok. 

Insa grasutii o mai scot la capat, ca sunt din ce in ce mai multi, deci exista cerere, exista oferta. Dar saracii oameni MARI? Adica si inalti, si lati? Ei ce sa mai spuna? Cu tot cu acel 45+ la picior, pe care-l poarta. Ei bine, aceste neajunsuri ma fac sa privesc spotul (complet tembel) de mai jos cu ceva mai multa ingaduinta.

J. C. Penney sunt ditamai lantul de magazine in Statele Unite si Puerto Rico (vreo 850 de magazine, mai exact, conform colegilor de la Wikipedia). Iar spotul asta cu Shaq anuntand poporul ca noua colectie Big & Tall ii poate imbraca pe toti uriasii Americii are un vibe bun. Ok, o sa ignoram tagline-ul "I like big pockets and I cannot lie", ca e facil, deci nasolut. Dar in rest, merge.

Si asta e apanajul brandurilor de haine: iau o vedeta (preferabil din sport) si o pun sa faca lucruri. Dar depinde si ce-i pui sa faca. Mizzen and Main ii pune sa se fereasca de mingi de golf. Van Heusen ii indeamna sa se bata ca nebunii imbracati la costum. Ei bine, Shaq al nostru canta imbracat in toate alea.

I like bad ads & cannot lie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related