Sunt multe feluri in care poti sa traiesti si oricare e la fel de inspirat, ne spune Mega Image

Sunt multe feluri in care poti sa traiesti si oricare e la fel de inspirat, ne spune Mega Image

Pungutele devin din ce in mai groase la Mega Image, dar dincolo de asta, iata-i venind si cu ceva bun zilele astea. Un spot realizat sub tagline-ul "Inspiratie sa traiesti cum iti place". Iar cu referendumul lu' peste prajit aflandu-se la nici o luna distanta, cand auzi din gura unui brand ca "sunt multe feluri in care poti sa traiesti si oricare e la fel de inspirat", ciulesti urechile si aprobi din cap. 

 

Intrebarea este daca sa avem pretentii mai mari de la branduri sau nu. Sa fim multumiti de mica luare de atitudine sau sa ne asteptam ca toata comunicarea companiilor mari sa arate in felul asta, de acum? Arzand-o caldut si trimitand mesaje subtile in speranta ca acestea vor fi receptionate si raspandite de cumparatorii deschisi la minte. Mai asteptam un pic inainte sa bagam Mega Image-ul in seria brandurilor curajoase sau nu? Discutam, vedem.

Spotul a fost creat de McCann Worldgroup Romania si regizat de neamtul Markus Bader. Arata bine si bravo! Primii pasi iata ca vin, mai ramane sa se ieftineasca si sucul ala la 0.33 de mandarine, ca 18 lei e prea scump, nene.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related