Cine nu are bornă, să își cumpere

Cine nu are bornă, să își cumpere

Borna costa 1.000 de euro si o sa vi se para cam scumpa (asta  daca nu ati citit stiri despre bordurile din Bucuresti, panselutele plantate iarna in parcuri sau concertele lui Dan Bittman). Dar nu este chiar o borna obisnuita. Ea va va purta numele pe Via Transilvanica, mai exact pe o poteca speciala numita “Drumul Sustinatorilor“, care se va afla pe Drumul Romanilor, in apropierea campusului Tasuleasa Social. Si in afara de recunoastere, in 1.000 de euro este inclusa si o borna in miniatura, pentru acasa.

Mai important decat toate astea este faptul ca, printr-o astfel de borna, poti sustine proiectul Asociatiei Tasuleasa Social, care vrea sa amenajeze un drum de 950 de kilometri care va porni de la Drobeta-Turnu Severin - unde a intrat pentru prima data in tara Regele Carol - va strabate Transilvania si toate bogatiile culturale ale acesteia si va ajunge pana la Putna, unde se odihneste Stefan cel Mare. Demersul a fost inspirat de potecile de pelerinaj din Spania si cele de anduranta din Statele Unite sau India, ”unde astfel de drumuri au influentat culturi, au format comunitati si au contribuit la dezvoltarea zonelor pe care le strabateau”, potrivit organizatiei.

Printre cei care sustin acest proiect se numara si Marcel Iures, care a cumparat o borna:

 

 Si exista sustinatori si in publicitate:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related