Argos te blindeaza pentru vizita socrilor

Argos te blindeaza pentru vizita socrilor

Retailerii prezenti pe piata romaneasca au obiceiul sa comunice bine si sa se implice in temele importante ale societatatii. Nimic de zis. Ce le lipseste uneori, insa, este umorul din spoturile TV. Iar daca e asa, ar putea foarte bine sa se inspire din campaniile Argos. 

Panica asociata cu vizita socrilor sau a parintilor este reala, oameni buni! Ferice de cei care nu o traiesc. Indiferent de cultura, nationalitate sau varsta, daca un set de parinti e programat sa vina in vizita, cel putin unul dintre parteneri va fi incercat de un acut sentiment de anxietate. Si va face curat mai bine decat tanti aia care vine sa faca curat de obicei.

The & Partnership London este agentia care a gandit rolul bunicului si bunicii in acest spot. Si probabil ca s-ar putea adresa, totusi, o intrebare familiei disperate din spot: sunteti amatori? Cum sa lasi pe ultima suta de metri piesele de lego si paharele de sampanie cand la usa se afla Regalitatea?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related