GAV semneaza campania Noptii Devoratorilor de Publicitate 2018

GAV semneaza campania Noptii Devoratorilor de Publicitate 2018

Editia cu nr. 23 a NDP marcheaza o colaborare de peste doua decenii dintre regizorul Dan Chisu, fondator Dakino, reprezentantul NDP in Romania si Lucian Georgescu, GAV, agentia de publicitate si marketing cultural.

„Cand Dan a venit cu ideea NDP  acum aproape un sfert de secol (vai...) am dat cu basca-n televizor, ca sa il citez pe un prieten comun care astazi nu mai este printre noi. Marketingul cultural e un domeniu in care am colaborat cu Dan multi ani – pe linga NDP – la care am semnat prima campanie de comunicare si multe altele dupa - ar fi de mentionat  Dakino IFF, BIFEST (primul festival international de lung metraj in Bucuresti), Odiseea Pacii 2001, si acum, Cinepub, unde Dan este prezent cu un numar mare de filme si cateva sute de mii de spectatori online”, Lucian Georgescu - GAV.

 

Timpurile s-au schimbat, la fel si oamenii, insa demersul creativ, vechi de milenii,  a ramas insa acelasi, fie el si digital. Echipa GAV condusa de Predu (Radu Zaharescu, Igor Pogorevici - art directori, Anca Pătru - copywriter și Ana Vieru Account Manager) a creat o serie de executie print si online, old school, sau mai bine zis ancienne école. Adica simple, clare, si la obiect.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related