[Crafted Outfit] Camuflaj prin retailul de bricolaj. Lavinia Popa aduce stilul "army" in atentia juratilor si a publicului

[Crafted Outfit] Camuflaj prin retailul de bricolaj. Lavinia Popa aduce stilul "army" in atentia juratilor si a publicului

Lavinia Popa, Junior Marketing Specialist in cadrul unui magazin online de IT/electronice, a adus un suflu vesel si modern uniformelor Leroy Merlin venit dinspre trendul military, cel care ne-a parcurs din plin in ultimii doi ani. Dar il numim "trend" numai din prisma accentelor de popularitate caci, de fapt, inspiratia military in fashion e destul de evergreen in sinea ei.

Cert e ca, uneori, un magazin de bricolaj ar putea parea ca o jungla pentru un neinitiat, iar Lavinia s-a ocupat de imbracarea "trupelor commando" aferente, pregatite sa intervina in momente de cumpana DIY. N-a neglijat nici paradigma craftului: propunerea ei, "Here2Help", are in dotare buzunare suplimentare, cu nasturi si fara, cusaturi de tip fermoar si, ca niciun uituc sa nu ramana in urma, numele si prenumele direct cusute pe tricou. 

Despre cum s-a intamplat cu ideea, detaliile si inscrierea (salutari colegilor de la Grafica care inca migalesc!), cititi mai jos. Iar pentru cei care inca nu stiu, sa va lamurim: avem o competitie de design pentru noua uniforma a angajatilor Leroy Merlin, anume, cu premii de 2.500 de euro. Unde va puteti inscrie pana pe 2 decembrie. Sa fie cu brieful parcurs in adancime si kitul de inscriere la purtator.

 

De cand cu designul?

Designul pentru mine este un mod de relaxare, poate in viitor va fi si un job. Inca din liceu am fost pasionata de graphic design si de editare foto; am urmarit foarte multe tutoriale ca sa invat Adobe Photoshop, cum sa fac flacari, cum sa fac nori, un gif samd, iar acum am aplicat acele cunostinte in realizarea tinutei Here2Help.

In viata de zi cu zi sunt Junior Marketing Specialist, ma ocup de promovarea unui magazin online de produse IT si electronice.

 

Vestea despre competitie

Urmaresc site-ul vostru, imi place sa fiu la curent cu ultimele intamplari din domeniu, cercetarile voastre ma ajuta si la jobul meu :) Cand am vazut concursul in desfasurare, l-am impartasit si colegilor mei de la Grafica. Le-am zis sa facem si noi o mica competitie: sa ne inscriem fiecare lucrarile si sa vedem daca vom avea noroc. Ne sprijinim si ne oferim zilnic ajutorul, iar cel mai mic sfat este apreciat. Asadar, sa va asteptati la mai multe inscrieri :P

Acest concurs inseamna pentru mine o provocare de a face si altceva in afara de bannere, newslettere si pagini. Cand eram mica, imi placea sa crosetez si sa fac goblenuri, ceea ce demonstreaza ca am rabdare si imi doresc sa iasa ceva frumos.

 

Startul de la brief 

Ce mi-a atras atentia in mod special din feedbackul consultantilor de vanzari Leroy Merlin a fost designul demodat. Faptul ca tinutele nu se diferentiaza de cele ale clientilor si nu ies cu nimic in evidenta. 

Stilul army este din ce in ce mai popular, iar persoanele de ambele sexe apeleaza la el in fiecare colt al lumii. Leroy Merlin cu siguranta are printre angajati domni si domnisoare/doamne care vor sa fie la moda. Cred ca lor le va placea aceasta tinuta vesela, deloc monotona.

Combinatia de culori te poate duce cu gandul si la vacanta, ceva hawaiian as zice :)

Am lucrat pe conceptul "crafted fashion" prin evidentierea unor buzunare, pentru carnetel si alte instrumente de scris, cutter, ruleta, telefon, etc, prin evidentierea manecilor cu cusaturi de tip fermoar, plus mansetele si gulerul stil army.

Am vrut ca tricoul sa aiba cusut sau imprimat numele fiecarui angajat, fiind mai functional - astfel nimeni nu risca sa piarda ecusonul. Am vrut sa fie o tinuta vesela, dar si practica, care sa se potriveasca tuturor.

 

Cu domeniul bricolajului / Do-It-Yourself

Am avut o perioada cand realizam invitatii de nunta pentru cunostinte, dar am luat o pauza. Sper sa ma reapuc curand, mai ales ca am pus ochii pe o masina de presat hartie extraordinara care va fi partenerul perfect in proiectele mele DIY :) Nu credeti?

Incurajez curentul, abia astept sa vina sarbatorile ca sa ma duc la targuri si sa laud munca oamenilor pasionati, sa ma intorc acasa cu multe cadouri pentru cei dragi. 

 

Catre jurati si catre publicul cu drept de vot :)

Am incercat sa gasesc o solutie adaptata nevoilor exprimate de catre angajatii Leroy Merlin, o tinuta vesela, care sa se potriveasca tuturor. Si am ales sa includ elemente army: maneci, guler, mansete, pentru a-i evidentia de ceilalti si pentru a avea o tinuta cool, "la moda". Sper sa va placa outfitul realizat de mine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 5 ani
Nice!


Branded


Related