[fresh x design] Maria Dermengiu (Marie Nouvelle Design): Estetica se dezvolta acolo unde nu exista lupta pentru supravietuire

[fresh x design] Maria Dermengiu (Marie Nouvelle Design): Estetica se dezvolta acolo unde nu exista lupta pentru supravietuire

Maria Dermengiu, Creator&Founder Marie Nouvelle Design, este unul dintre oamenii care au ales sa-si schimbe meseria serioasa cu una nu mai putin serioasa. La 28 de ani a hotarat sa renunte la cariera de avocat si si-a spus: Maria trebuie sa picteze. O alegere care a adus-o in pozitia incepatorului care trebuie sa reinvete.

Acum 8 ani, mi-am propus sa fac din pictura nu un hobby, ci un "jobby", renuntand la cariera de avocat, dupa doi ani de stagiatura. 

A inceput ca autodidact, apoi a urmat Scoala de Arte. Apoi a pornit businessul: colectia de esarfe inspirate din arta ei, urmata de celelalte accesorii: gentile, husele de telefon, colectiile de haine inspirate de expozitiile recente si linia de HomeDeco: tapet, abajururi, ceramica faianta. A inceput cu 1.500 de euro, pe care i-a reinvestit prudent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Pozitii

Sectiune



Branded


Related