Arctic și Infinit Agency promovează un stil de viață eco-friendly alături de Enel

Arctic și Infinit Agency promovează un stil de viață eco-friendly alături de Enel

Noul parteneriat dintre Arctic și Enel îi încurajează pe români să economisească schimbând obiceiurile și electrocasnicele vechi. ,,Arctic & Enel: Economisește energie!’’ este o campanie promoțională în cadrul căreia, la achiziționarea oricărui electrocasnic mare de la Arctic, poți obține o reducere de 15% plus multe alte beneficii la abonamentul Enel Fix Relaxat.

Campania este promovată în mediul online începând cu site-ul  construit de către Infinit Agency, www.economisește-energie.ro și, ulterior, cu o strategie de conținut pentru rețelele sociale, atât prin Facebook Ads, cât și prin postări organice.

 ,,Oamenii tind să se folosească de electrocasnicele și de obiceiurile cu care s-au familiarizat, dar, din fericire, există o multitudine de soluții noi prin care se pot bucura de o calitate mai bună a produselor și de posibilitatea de a economisi bani.

Tocmai asta încercăm să promovăm prin parteneriatul cu Enel, iar Infinit Agency ne-a ajutat să aducem mesajul nostru în online într-o manieră cât mai eficientă cu putință.și plăcută în acelaşi timp’’,
Gabriel Eremia (Digital Marketing Manager)

 

Astfel, prin intermediul website-ului conceput special pentru această campanie, se recomandă consumul inteligent de energie electrică prin intermediul unui conținut educativ menit să le amintească oamenilor că fiecare detaliu contează și că, în final, putem avea un impact pozitiv atat asupra facturilor, cat si asupra mediului.

,,Lucrurile vin de la sine atunci când lucrezi cu un client care este orientat către inovație și își dorește să aducă o schimbare în bine în comportamentul consumatorilor. Dar, pentru acest lucru, trebuie să începi cu un concept care să îi motiveze pe oameni să ia atitudine, tocmai prin faptul că le arată beneficiile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Din acest punct de vedere, a fost o plăcere să lucrăm la o astfel de campanie alături de Arctic și Enel.’’, 
Alex Cernatescu  (CEO & Co-Founder - Infinit Agency).

Pe website se regasesc problemele care apar în fiecare zi în gospodăriile românilor, sfaturi esențiale pentru a veni in intampinarea lor și recomandări personalizate de produse care să rezolve inconvenientele într-un mod cât mai eficient.

 

 ,,Ne dorim să încurajăm schimbarea prin faptul că ne gândim la toate scenariile care pot apărea într-o familie din punctul de vedere al consumului de energie și încercăm să găsim o soluție potrivită fiecarei situatii . În acest fel, dorim sa ii ajutam pe romani  sa isi eficientizeze consumul de energie elecrica, in acest fel avand facturi mai mici si fiind mai prietenosi cu mediul inconjurator. Faptul că am lucrat îndeaproape cu echipa Infinit a făcut posibilă această abordare care se mulează perfect pe principiile noastre și pe nevoile clienților noștri.’’, Daniela Costi (Brand Manager - Arctic)

 

Echipa Infinit:
George Apetrei, Alexandru Lăzăreanu, Cezar Iliescu, Alex Cernatescu, Cuore Nica, Iris Gologan, Erol Abdulamit, Ana Dinu, Adi Bratu.

Echipa Arctic:
Gabriel Eremia – Digital Marketing Manager 
Bianca Tat– Digital Marketing Specialist 
Daniela Costi – Brand Manager Arctic 
Alina Gabriela Matei – Digital Content Specialist 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related