Profesioniștii vin din toate colțurile lumii la Berceni Summit

Profesioniștii vin din toate colțurile lumii la Berceni Summit

Cabral și Marta Ușurelu, redactorul șef al Revistei BIZ, vor fi gazdele BERCENI SUMMIT, un concept inovator de conferință care aduce împreună oamenii Berceniului care au reușit să construiască proiecte și cariere de succes, pentru a vorbi despre experiența lor de viață și a ne spune de ce acest cartier rămâne un loc special pentru ei.

Pe 10 ianuarie 2019, la Club Oxygen din Sun Plaza, echipa Biz aduce împreună oamenii frumoși ai Berceniului, oamenii de la care avem de învățat și care vor vorbi liber despre experiența lor de viață.

BERCENI SUMMIT este o experiență, este locul de întâlnire și de inspirație al celor care, indiferent unde au trăit, nu uită de unde au plecat: Cartierul BERCENI. Conferința adună profesioniștii, care au înțeles că doar de ei depinde să evolueze și să schimbe lumea,  din toate colțurile lumii.

Edward Aninaru, fotograful lui Celine Dion, vine tocmai din Los Angeles, în ciuda programului foarte încărcat. Pe vremea când locuia în România, Edward Aninaru era supranumit „fotograful vedetelor”. Și-a câștigat notorietatea mai ales prin prisma ședințelor foto cu INNA, iar pictorialele publicate în revistele de lifestyle din țară l-au adus în prim-plan că unul dintre cei mai talentați fotografi români. De șase ani a ales o ”bătălie” mult mai grea, mai exact să concureze cu sutele de fotografi profesioniști din America. Despre drumul spre succes și cum a reușit să lucreze cu cele mai importante vedete, va vorbi la Oxygen Club, Sun Plaza pe 10 Ianuarie.

Tema ediției BERCENI SUMMIT este “BIG ÎN BERCENI”. Vom schimba percepții, vom demonta prejudecăți și încurajăm schimbarea. De aceea, Biz aduce pe scenă povești reale, ale unor oameni care s-au remarcat prin reușite, dar și prin greutăți, cu scopul de a stimula audiența în a-și urma visurile și a-și dezvolta cariera.

Alături de Edward Aninaru, vor urca pe scenă pentru a împărtăși parte din povestea lor Cabral; Marta Ușurelu, Owner Biz; Adrian Vasile, Antrenor secund, CSM București; Tiberiu Soare, Dirijor; Valentin Suciu, Creative Director, Jazz; Claudiu Komartin, Scriitor; Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Lowe Group; Bogdan Enoiu, CEO McCann Worldgroup România; Doru Trăscău, Artist; Răzvan Fodor, Actor; raku, Muzician; Andrei Zbîrnea, Copywriter.

 

Evenimentul are scop caritabil, iar participarea se face pe bază de DONAȚIE. Banii strânși vor ajunge la Asociația Dăruiește Viață, care construiește, din sponsorizări și donații, PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, în curtea Spitalului ”MarieCurie”. Orice firmă, orice persoană fizică se poate implica în susținerea acestei cauze

 

Berceni Summit este un eveniment Biz Agency si Cabral

Business-ul Biz Agency înglobează revista BizBiz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related