Cele mai bune creații românești din 2018 vor fi premiate la Gala Top 3 ADC*RO, pe 13 februarie

Cele mai bune creații românești din 2018 vor fi premiate la Gala Top 3 ADC*RO, pe 13 februarie

A venit vremea aceea a anului în care ne uităm înspre cele mai bune campanii din publicitatea românească a anului 2018 potrivit membrilor ADC*RO, cei aflați lunar la datoria de a cântări cele mai recente idei și execuții creative semnate de agenții sau freelanceri. Topul membrilor ADC a primit anul trecut și un upgrade; începând din aprilie, evaluarea lunară proiectelor publicitare a fost structurată în 6 categorii - TV, Radio, Print, Outdoor, Experiențial/BTL și Digital - la care se adaugă Lucrarea Lunii, cea mai buna idee indiferent de mediul de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related