Cornel Gologan este noul Creative Director al FCB Bucharest

Cornel Gologan este noul Creative Director al FCB Bucharest

Gologan, cu o experiență de aproape 20 de ani în agenții locale, la Headvertising și Propaganda, și cu un episod expat la activ (CD în biroul de PR, Grayling Istanbul), își începe la FCB primul mandat într-o agenție internațională.  

 

„Suntem foarte încântați de venirea lui Gologan în echipa FCB. Talentul lui creativ, obsesia pentru standarde și pentru conținut,  flexibilitatea în mangement, toate îl fac foarte potrivit pentru a duce cultura creativă a agenției la nivelul următor. Aceasta este, dealtfel, prioritatea noastră în noul an, pe care l-am început cu o echipă de management consolidată pe mai multe planuri”, Sorina Borcescu (Managing Director FCB). 

 

„Este o mutare firească, de maturitate, FCB este un model de agenție în care nu am mai "jucat" până acum și în care urmează să mă preocup de output-ul creativ, de standarde, de craft-ul echipei, dar și de nivelul de happiness, de curiozitate și de drive al celor alături de care o să îmi beau vreo opt spre zece cafele în fiecare zi.  

 Vin în Barbu Vacarescu cu multe foldere de proiecte locale, lansări de brand, campanii 360, 250 și 146, o plasă cu câteva premii plus un număr covârșitor-devastator de pitch-uri, practic cam tot ce este firesc să acumulezi în aproape 20 de ani de muncă. Pe lângă îndeletnicirile din job description, focusul meu va fi dezvoltarea noilor dialecte și limbaje de comunicare necesare ca să atingem cât mai bine așteptările unui client de la o agenție în 2019. Digital, PR, social, aplicații de mobil, aplicații de smart home și platforme de foraj, este obligatoriu să fim poligloti”, Cornel Gologan (Creative Director FCB). 

Totodată, FCB Bucharest anunța completarea echipei de management după cum urmează: 

Sorina Borcescu - Managing Director al FCB Bucharest din 2018, înainte ocupând poziția de Client Service Director în cadrul agenției. 

Andreea Cârciumaru – noul Client Service Director al agenției, anterior Group Account Director,  alăturată echipei FCB Bucharest din 2014. Andreea are o experiență de peste 13 ani în publicitate, perioadă în care a gestionat proiecte pluridisciplinare. 

Sonia Panait - Business Development Director, nou venită în echipa FCB de la Propaganda. Cu un background de peste 16 ani în industrie, Sonia va fi responsabilă cu dezvoltarea portofoliului de clienți și cu creșterea calității serviciilor agenției.

Corina Anghel – Head of Strategy de la începutul anului 2018, cu o experiență de peste 10 ani în strategic planning. 

Alina Ștefan – PR Director începând din 2016, cu 11 ani de experiență în relații publice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related