KUBIS este partenerul pentru comunicare integrată a Grupului UniCredit

KUBIS este partenerul pentru comunicare integrată a Grupului UniCredit

În urma unei licitații organizate de către UniCredit Bank în România la finalul anului trecut, Kubis a devenit partenerul pentru comunicare digitală și ATL pentru operațiunile UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing și UniCredit Leasing Corporation.

Preluarea activităților UniCredit în portofoliul Kubis vine pe fondul unei experiențe consistente pe care agenția a acumulat-o în cei zece ani de existență. De asemenea, tipurile de proiecte variate, dezvoltate și pe alte verticale de business, permit o perspectivă relevantă, adaptabilă la nevoile noi ale pieței și la evenimente care influențează dinamica produselor bancare.

 

Ne bucură parteneriatul cu o echipă atât de dinamică, deschisă către inovație. Kubis are o experiență lungă și relevantă în banking și vom pune toate capabilitățile și know-how-ul nostru de comunicare integrată în dezvoltarea unor proiecte de succes”, a declarat Vlad Popovici (General Manager Kubis).

 

“Prin tot ceea ce facem în activitatea noastră zilnică,  vrem să fim banca lucrurilor care contează, iar parteneriatul încheiat cu Kubis vine să ne ajute să comunicăm acest lucru clienților. Împreună vom căuta abordări inovatoare de promovare a produselor și inițiativelor pe care le dezvoltăm la nivel de grup in Romania”, a declarat Cătălina Roman (Director de Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank).

 

Nevoile de comunicare ale grupului se potrivesc perfect cu stilul pe care Kubis îl abordează deja de o vreme la nivel de portofoliu: gândire strategică, integrată, care pleacă dinspre idee și se dezvoltă în orice mediu de comunicare - păstrând în același timp un loc aparte pentru experiențele digitale.

Kubis este o agenție de comunicare integrată, cu suflet de digital, pusă în fiecare zi în mișcare de 70 de creative geeks. Atenția la contextul consumatorului este ceea ce face ca fiecare campanie de comunicare să fie adaptată punctului de interacțiune și să balanseze insightul cu tehnologia, nevoile consumatorului cu obiectivele de business ale clienților.

Poziționată ca o agenție partener, Kubis oferă servicii complete, de la strategie, creatie, social media si performance, marketing automation, programare si producție A/V.

 

Echipa care a participat la pitch, din partea agenției, este formată din:

Maria Vatamanu, New Business Development Director
Talida Cristea, Client Service Director
Ștefan Chirițescu, Head of Strategy
Ștefania Bercu, Strategic Planner
Laura Nedelschi, Creative Director
Andrei Bilan, Head of Design
Maria Teodorof, Group Creative Director
Carina Toma, Senior Copywriter
Victor Firan, Art Director
Florin Busuioc, Art Director
Andrei Bădeanu, Head of Performance

Din partea UniCredit, la pitch au participat echipele de Identitate și Comunicare/Marketing UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing și UniCredit Leasing.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related