PRIME Iași ne spune cum putem fura lumina reflectorului

PRIME Iași ne spune cum putem fura lumina reflectorului

Pe data de 16 mai va avea loc cea de-a XXI-a ediție a proiectului PR Tea de Iași, organizat de Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași. Proiectul constă într-o conferință ce va avea loc într-un cadru informal, în care se dorește crearea unei atmosfere degajată și relaxantă. Evenimentul se va desfășura într-o cafenea locală, BarB2, începând cu ora 16:00.

Ideea de bază a proiectului PR Tea de Iași este de a aduce un specialist de importanță națională, care să aibă origini locale și care să țină o conferință pentru studenții de la specializarea Comunicare și Relații Publice, dar și alte specializări adiacente. Această conferință are scopul de a introduce o perspectivă asupra modului în care se desfășoară lucrurile în acest domeniu de referință. Această întâlnire se diferențiază de o conferință clasică tocmai prin faptul că este gândită sub forma unei discuții între studenți și persoane profesioniste din extern, ca de la egal la egal.

Pentru cea de-a XXI-a ediție am ales un concept de o actualitate debordantă în lumea publicității. Așadar conceptul ales se numește „Hijacked. Come back smart” și se referă la momentul în care o companie profită de un eveniment semnificativ pentru a crește notorietatea brandului său, în rândul unei audiențe care există deja, dar nu știe sau nu este interesată de acesta. Secretul constă în abordarea unei strategii inteligente de marketing și în a avea reacții spontane și creative exact la momentul oportun. În ceea ce privește expresia „Come back smart”, aceasta se referă la o anumită „revenire în forță” a brandurilor. După un moment de pauză sau după o perioadă în care nu au mai fost la maximul lor potențial este nevoie de o campanie cu adevărat captivantă pentru a fi din nou sub lumina reflectoarelor.

În ceea ce privește persoana care ne va povesti despre modalități de a propulsa un brand sub lumina reflectoarelor, speakerul ales pentru această ediție se numește Corina Giurgia. Este o fire artistică, pasionată de teatru și film, dar și o minte agilă care îmbină armonios creativitatea cu strategia. Ambasador Afterhills, PR Manager la Pleiada Boutique Hotel, Realizator Programe la Viva FM Iași, dar în special iubitoare de cărți frumoase. Dragostea față de PR, dar și vasta experiență pe care o are fac din ea cea mai potrivită persoană pentru a susține conferința din această primăvară.

Dacă informațiile descoperite în rândurile de mai sus v-au făcut curioși, atunci vă așteptăm cu drag la cea de-a XXI-a ediție a proiectului PR Tea de Iași, pe data de 16 mai, ora 16:00, la BarB2. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related