Global lansează un nou program de internship plătit „Summer Internship Program”

Global lansează un nou program de internship plătit „Summer Internship Program”

Potențialul face echipă imbatabilă cu expertiza, așa că Global Records, cea mai mare platformă de artiști și influenceri din România, anuntă  cea de-a doua ediție a programului de internship plătit lansat anul trecut, prin intermediul căruia vrea să atragă tineri pasionați de domeniul entertainment-ului.

Timp de trei luni, cei care se vor califica în acest program vor avea șansa de a lucra alături de profesioniști din domeniul industriei muzicale, dar și a advertising-ului, talent management-ului si producției audio-video. Echipa Global pune accent pe înțelegerea și însușirea tendințelor definitorii pentru succesul în era digitală, dar și a trendurilor industriei creative, aflată în continuă schimbare.

În program se pot înscrie toate persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializări, acestea urmând să aleagă unul dintre modulele propuse în cadrul lui: Marketing & Sales, Creative, Business Affairs & Accounting și Talent Management & Booking. O singură cerință este obligatorie pentru toate persoanele interesate: sa aiba un entuziasm la cote maxime, pentru că entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al conținutului care devine viral și al producțiilor revoluționare din domeniul audiovizualului. Înscrierile se pot face online.

Noul program de internship este o continuare a programului lansat de Global în vara anului trecut când foarte mulți tineri s-au arătat dornici să participe la acest program. În doar 10 zile (19 – 29 iunie 2018, atunci când au avut loc înscrierile), site-ul dedicat programului a fost accesat de 5288 de unici și nu mai puțin de 250 de aplicații au fost eligibile. Au avut loc peste 50 de interviuri, iar în prezent 5 dintre candidatii de anul trecut sunt pe punctul de a sărbatori 1 an în echipa Global.

 

„Ne-am bucurat să cunoaștem foarte multi tineri talentați, bine pregătiți, cu mult potențial și entuziasm în cadrul programului de internship de anul trecut, iar misiunea de selecție nu a fost deloc una ușoară. În perioada de internship cei selectați au văzut care sunt provocările și dinamica de lucru în acest domeniu și au fost foarte receptivi completându-se cu echipa Global și aducând o viziune proaspătă pentru care le mulțumim. Le-am oferit tinerilor șansa de a-și perfecționa aptitudinile într-un business extrem de dinamic, care stabilește trendurile în materie de muzică, entertainment, evenimente și talent management, iar acum ne bucuram să dăm șansa altor tineri să ni se alăture ”, a declarat Olga Juverdeanu (General Manager Global).

 

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente, și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related