[Pași repezi spre industrie] Monica-Ana Casangiu: Viața departe de birou te învață despre lume și oameni

[Pași repezi spre industrie] Monica-Ana Casangiu: Viața departe de birou te învață despre lume și oameni

În cei trei ani de facultate, am avut drept invitați la cursuri zeci de specialiști din industrie care ne-au invitat să furăm meserie de la ei, povestind despre industrie, departamente, responsabilități și workflow. Au existat în toate discursurile lor două constante: căutați internshipuri și trăiți-vă viața cât mai divers și mai aproape de oameni.

Fix asta spune și face Monica-Ana Casangiu. În loc să se plângă de programa prea teoretică de la facultate asupra căreia nu putea să intervină, a hotărât să profite de fascinația ei pentru nou și să caute forme de a se implica în afara facultății: s-a înscris în Școala ADC și a făcut un internship la Mercury360.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related