Marketiu lansează DigiCon ’19 - Conferința Inovației în Digital Marketing

Marketiu lansează DigiCon ’19 - Conferința Inovației în Digital Marketing

Inteligența Artificială în Marketing, față în față cu Inteligența Umană. Prima conferință dedicată exclusiv promovării online si tehnologiei are loc în București pe data de 27 Septembrie.

Într-o lume dominată de AI, Machine Learning și Automatizare, DigiCon ’19 aduce liderilor din industriile de Marketing și Advertising ultimele inovații în MarTech - explicate, expuse și discutate, desigur, de pionieri ai adoptării tehnologiei moderne în România.

 

O mulțime de mesaje de marketing și de noi companii se concentrează în zilele noastre pe subiecte precum AI, Machine Learning și Automatizare - și, implicit, pe crearea unor procese ce scot elementul uman din Marketing. Însă până la ce nivel este această o opțiune sustenabilă în evoluția Marketing-ului Online?

"Marketing-ul de astăzi nu este doar despre procesarea unor date. Este în continuare și o artă. Iar înțelegerea simbiozei artei cu știința este încă o lacună în situația curentă a pieței - nu doar în România, ci și internațional. Să înțelegem unde și cum pot fi îmbunătățite calitățile umane cu ajutorul tehnologiei într-o industrie atât de schimbătoare este imperios necesar pentru a performa în actualele condiții de piață, indiferent că vorbim de o singură persoană sau de o companie." Andrei Tiu (organizator DigiCon).

 

Pe parcursul unei zile cu adevărat interactivă, vei avea șansa să cunoști câțiva dintre cei mai recunoscuți experți români în ceea ce privește Strategiile moderne de Marketing, Tehnologiile disruptive, Influencer Marketing, dar și antreprenori premiați și lideri de opinie din spațiul Start-up - toți aceștia îți vor ghida pașii prin secretele advertisingului modern, aplicarea tehnologiei în afacerea ta sau identificarea unor oportunități de creștere accelerată a business-ului.

"DigiCon ’19 aduce într-un cadru exclusiv personalitățile din lumea digitală și liderii, cât și managerii organizațiilor ce adopta și transformă aceste noi tehnologii, mijloace sau trend-uri. Este un eveniment cu atât mai special cu cât participarea se face pe baza unei aplicății iar biletele nu pot fi cumpărate – astfel diferențiindu-ne mult de alte evenimente de pe piață, în timp ce păstrăm un standard al calității excelent. Va fi o experiență cu adevărat de neuitat, și suntem siguri că toți cei care vor fi alături de noi vor simți că au învățat sau aflat lucruri valoroase și aplicabile la sfârșitul ediției." Andrei Tiu (fondator Marketiu și organizator al conferinței).

 

Evenimentul se va baza pe oferirea de conținut valoros și promisiunea că, indiferent de experiența în industrie, fiecare partricipant va pleca acasă cu noi insight-uri pe care le va putea aplica imediat în afacerea sa. Printre Speakerii anunțați până la acest moment se numără Laura Musuroaea (Influencer și Vlogger), Vlad Andriescu (Șef Redacție start-up.ro),

Andrei Tiu (Antreprenor și CEO Marketiu), Ștefan Gergely (Antreprenor și fondator Aurus.io) și alte nume mari ce urmează a fi anunțate public la începutul lunii Septembrie.

Acesta este un eveniment exclusiv, iar pentru a respecta promisiunea de a aduce valoare și de a prezenta informații de înaltă calitate nealterate participanților, costul biletelor este acoperit de agenția de Digital Marketing Marketiu și de partenerii acesteia. Astfel, se elimina dependența financiară existentă în contextul general al organizării de conferințe și se menține accentul pe calitatea înalta a continului, cât și practicalitatea informațiilor oferite.

Aplicatiile pentru bilete sunt deschise, si se pot face aici.

Partenerii conferinței sunt Photosetup (Servicii Foto/Video), Liliac Wines, Inkad (Partener Prinț), Start-up.ro și IQads, alături de organizatori (Marketiu).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marketiu

Din Londra in Romania, setam standardul in Servicii Digital Marketing. Originar fondati in Londra in 2016 - dar cu o experienta de peste 9 ani in piata digitala, suntem o agentie specializata in strategie,... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related