Formula4 anunță noi training-uri și lansează seria de toamnă

Formula4 anunță noi training-uri și lansează seria de toamnă

Formula4, MBA-ul de marketing online lider de piață în România în domeniul formării de specialiști de marketing online, dă startul în septembrie seriei #4 de training-uri și lansează 3 cursuri noi pe teme conexe.

Noile cursuri din curricula Formula4 fac parte din inițiativele constante de inovare și actualizare a structurii training-urilor ținând cont de evoluția pieței de advertising, media și technology și commitment-ul constant pentru a aduce nivelul pieței din România la cel global.

Inovațiile din această toamnă aduc atât informații noi și necesare în contextul dezvoltării pieței cât și o serie de parteneriate cu specialiști care dețin expertiză vastă în mobile marketing și UX & UI, arii de expertiză importante în orice campanie de digital marketing.

Noile traininguri vor fi susținute în parteneriat cu Dan Vîrtopeanu, fondator Breeze Mobile, cu 30 de ani de experiență în IT&C și 17 ani experiență în mobile marketing și cu Eugen Potlog, Founder & Chief Optimizer la UX Studio, cu peste 10 ani de experiență în online și în optimizarea ratelor de conversie prin îmbunătățirea experienței de utilizare a site-urilor. Cele două cursuri răspund nevoilor pieței, comportamentului de consum al utilizatorilor și trendurilor de integrare a soluțiilor mobile și de UX și new technologies în campaniile de marketing și comunicare.

Cea de-a treia aditie care completează portofoliul Formula4 este cel Trainingul de Strategie pe Instagram, LinkedIn & YouTube, care va aborda cele 3 rețele sociale din perspectivă strategică aplicată pe nevoile pieței locale.

Training-urile Formula4 din toamnă încep pe data de 25 septembrie și beneficiază de o ofertă de Early Bird, atât pentru întreaga serie cât și pentru pachete personalizate în funcție de nevoile individuale de dezvoltare profesională.

Cele 9 traininguri din serie sunt programate astfel:

• Training de Strategie în Social Media – 25 septembrie
• Training de Strategie de Facebook Ads – 1 octombrie
• Training de Strategie de Google Ads – 7 octombrie
• Training de Implementare în Social Media – 14 octombrie
• Training de Content Marketing & SEO – 21 octombrie
• Training de Promovare prin Facebook Ads – 28 octombrie
• Training de Promovare prin Google Ads – 4 noiembrie
• Training de Google Analytics – 14 noiembrie
• Training de Optimizare a ratelor de conversie – 21 noiembrie

Cele trei cursuri speciale sunt programate astfel:
• Training de Strategie de Instagram, YouTube & LinkedIn – 3 octombrie
• Training de Mobile Marketing – 22 octombrie
• Training de UX & UI – 26 noiembrie

 

„După prima generație de absolvenți a acestui an și în baza cerințelor cursanților, am decis să optimizăm și mai mult programa Formula4 și să adăugăm în portofoliu alte training-uri conexe, pe lângă seria de 9 cursuri care formează specialiști în marketing online. Toate cursurile Formula4 sunt create pentru a susține evoluția în carieră, dobândirea de cunoștințe aliniate la cerințele pieței și dezvoltarea de abilități practice relevante pentru domeniu, care să susțină creșterea companiilor.

Îmi propun ca în continuare să adaptez, să îmbunătățesc si să inovez structura Formula4 pentru a acoperi cât mai multe nevoi și cerințe identificate în piața din România și în trendurile globale și pentru a susține cât mai mult creșterea industriei,” declară Ciprian Susanu (consultant de digital marketing și fondator Formula4).

 

 

Ciprian Susanu este consultantul în digital marketing cu expertiză în strategie de marketing online și de business. În cei 15 ani de experiență, Ciprian a participat activ la dezvoltarea industriei online din România având o înțelegere holistică a marketing-ului digital, atât din perspectivă strategică de business cât și a canalelor de comunicare, a instrumentelor și tacticilor necesare profesioniștilor din domeniu, formând zeci de profesioniști în marketing online și gestionând peste 400 de proiecte pentru peste 100 de brand-uri locale și internaționale.

 

Formula4 este lider de piață în sfera de educație în marketing online din Romania și se adresează atât profesioniștilor din departamentele de marketing și marketing online ale companiilor, cât și celor care stăpânesc bazele și își doresc aprofundarea cunoștințelor până la formarea unei cariere în domeniu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related