exploratist & designerii romani au promovat moda sustenabila @ New York Women’s Fashion

exploratist & designerii romani au promovat moda sustenabila @ New York Women’s Fashion

Exploratist, alaturi de Asociatia FIT- Future in Textiles, au sustinut 14 creatori romani la renumitul eveniment global “New York Women’s Fashion”, prin implementarea end to end a Pavilionului National si promovarea brandurilor in online.

Pe parcursul a trei zile, creatorii romani au fost in centrul atentiei publicului american si a celor mai importanti distribuitori si retaileri internationali, raspunzand totodata provocarii sustenabilitatii in fashion.

"Cu cat se dezvolta tehnologia mai mult, cu atat avem mai mare nevoie de natura. Trebuie sa incepem tranzitia de la ego-sistemul curent la eco-sistem", este filosofia Patzaikin, unul din brandurile expozante.

 

"Noi chiar le recomandam clientilor nostri sa faca mai putin shopping si, in schimb, sa cumpere haine pe care le apreciaza extraordinar de mult, chiar si dupa mai multi ani", spune designerul Irina Schrotter.

 

"Provocarea continua a status quo-ului are puterea de a schimba obiceiurile de consum si de a crea trenduri sustenabile. Cu cat aducem mai multe elemente disruptive, cu atat creste mai mult engagementul. Amplasarea Pavilionului National in mijlocul Jacob K. Javits Center si expunerea celor mai indraznete piese a oferit o experienta vizuala care a atras dialoguri constructive si, nu in ultimul rand, achizitii peste masura asteptarilor". Andrei Petran (Managing Director @exploratist).

 

 

New-yorkezii au fost in mod special atrasi de colectii precum cele de la Wanda’s Dream, Irina Schrotter, Lorina Balteanu sau Moja. Cea mai scumpa piesa vanduta, de la Wanda’s Dream, are un pret de retail de aproximativ 2700 de euro.

Printre designerii care si-au prezentat in Manhattan creatiile vestimentare si accesoriile unicat se mai numara: Lucia Olaru, Venera Arapu, DeCorina, Musette, Carmen Secareanu, Nissa, Hardcore Fashion si BraiConf.

Echipele de proiect:

Exploratist/ YME/ FTL Moda
Andreea Zaharescu - Project Manager
Corina Ilie - Digital Manager
Emanuel Olteanu - Digital Strategist
Ilaria Niccolini – Senior Consultant US Market
Anca Stefan - Head of Product Deve­lopment
Silviu Andrei Petran - Managing Director

Asociatia Future in Textiles
Mihai Lupu - Director General

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related