De la Excel la Excelență. Vino la Seara YP dedicată Marketingului în B2B (business-to-business) pentru a afla mai multe despre schimbările ce au avut loc în domeniu și ce surprize ne rezervă viitorul

De la Excel la Excelență. Vino la Seara YP dedicată Marketingului în B2B (business-to-business) pentru a afla mai multe despre schimbările ce au avut loc în domeniu și ce surprize ne rezervă viitorul

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează Seara YP dedicată Marketingului în B2B, miercuri, 13 noiembrie 2019, de la ora 19:00, la IAA House.

În ultimii ani, marketing-ul în B2B a trecut prin multe schimbări mediul digital, dar și în cel offline, tocmai de aceea, am ales să mergem direct către sursă pentru a găsi piesa lipsă.

Studenți și specialiști din marketing, publicitate şi comunicare se vor întâlni miercuri la IAA House cu: Costin Oane - Founding Partner, BroHouse, Dragoş Bucurenci – Communication Director Philip Morris International, Sandhya Sabapathy - Regional Brand and Innovation Manager - Eastern Europe, Middle East and North Africa.

Seara va cuprinde prezentări și discuții libere despre evoluția marketingului în lumea B2B și vor învăţa de la cei mai buni ce să faci să ajungi în top. 

Pe parcusul serii, speakerii vor oferi insight-uri despre ce înseamnă digitalizarea și peformanța, dar și ce rol are content marketing-ul în B2B. Ei ne vor spune mai multe despre ce implică decision making în această ramură a marketing-ului și vor încerca să aducă mai aproape de individ industria de business-to-business.

Înscrierile se fac gratuit, completând formularul online. Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.

Seara YP este unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre și aduce în atenția publicului subiecte de actualitate din industria de MarComm, cu scopul de a încuraja dezbaterile, transferul de cunoaștere de la specialiști de top și urmărirea tendințelor principale din domeniu. Printre temele abordate în cadrul edițiilor anterioare se numără: trenduri în marketing politic, comunicare globală versus comunicare locală, marketing turistic, marketing pentru copii, branduri românești.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related