[Viața după agenție] Mihaela Gheață: Ups, cum o să mă descurc cu banii?

[Viața după agenție] Mihaela Gheață: Ups, cum o să mă descurc cu banii?

Spirit liber și volubil, Mihaela Gheață a trecut prin agenții doar ca să își reconfirme instinctul care îi spunea că viața asta nu e pentru ea. De 4 ani e freelancer cu intermintențe și deși i se face dor din când în când să mai schimbe o vorbă cu colegii la job, s-a adaptat rapid în echipele cu care lucrează pentru proiecte punctuale. Mai nou se ocupă și de afacerea familiei, așa că dacă vă tentează o vacanță idilică departe de civilizație, Scufița Marlenka vă dă un pont în Deltă.

 

Sunt freelancer din 2015, unul care rezistă cu încăpățânare, dar nu un model de succes. După evaluarea de la agenția de publicitate în care lucram, șeful mi-a zis foarte bine, te-ai integrat, lucrezi bine, ne place de tine, dar nu mai avem bani să te ținem, așa că pa. Era înainte de vacanța de Crăciun și am simțit panică și un dezgust enorm. Deși aveam deja un client cu care lucram pe cont propriu, mi-am căutat repede alt job, în care după prima lună, le-am zis eu pa, din simplul motiv că simțeam că o să devin robot și unul plătit cu întârziere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related