[Bilant 2019] Raluca Zamfir: Miza pe online e enorma, toate marile bataliile se dau aici

[Bilant 2019] Raluca Zamfir: Miza pe online e enorma, toate marile bataliile se dau aici

Totul se intampla in digital in 2020, dar nu toata lumea e aici, aminteste Raluca Zamfir, Managing Partner RANEvents PR Agency. Tot o forma a spiralei tacerii e si asta. E din ce in ce mai usor sa uitam ca exista si oameni care nu traiesc pe internet. Si sa nu avem un soc daca ne luam ca reper doar ce se intampla in online si un eveniment din offline ne contrazice total asteptarile si predictiile, spune Raluca. Despre surprizele din 2019 si cele care ne asteapta anul acesta, enervari si incantari, Romania si sansele ei, in randurile de mai jos:

 

2020 a debutat cu speranta, cu multa emotie, ca orice inceput cand stii ca te asteapta atatea aventuri in necunoscut si ai o oarecare temere, dar si cu promisiunea unor noi sanse si oportunitati. Si cu foarte multa recunostinta pentru tot ce ne-a adus 2019, cu apreciere pentru toti cei care ne-au fost aproape si au avut incredere in noi. Ne-am propus sa avem puterea de a trece peste toate anul acesta si sa fim optimiste si increzatoare si, in acelasi timp, sa ne cultivam entuziasmul si bucuria de a trai si visa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related