The Concert aduce pe 30 mai, la Romexpo, cel mai mare concert INNA din 2020

The Concert aduce pe 30 mai, la Romexpo, cel mai mare concert INNA din 2020

Având în spate un șir impresionant de hituri, numeroase premii și melodii ce răsună pe scenele și în cluburile din Europa, Asia, America Latină și Orientul Mijlociu, INNA este un fenomen muzical impunător. Artista pregătește cel mai mare concert din 2020, pe 30 mai, la Romexpo, în cadrul evenimentului The Concert!

"Abia aștept să ne întâlnim la The Concert, un eveniment cu super concerte și artiștii cei mai cool din România! Ne vedem pe 30 mai, la Romexpo, să ne distrăm împreună, va fi un concert cool! Vara începe cu muzica bună! Don't stop the party!", a spus INNA.

Cel mai recent album al artistei, „YO”, a fost compus integral de artistă, produs de David Ciente și lansat de Global Records și ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. Albumul reprezintă o nouă etapă din carieră INNEI, dezvăluind noi emoții și sentimente ale muzicii ei. Mai mult, melodia „Tu Manera” este inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel”, produs de Eva Longoria.

The Concert este un eveniment cu un concept vibrant, „POP!POP!POP!”, care va aduce pe aceeași scenă 13 dintre cei mai talentați și îndrăgiți artiști din România pe 30, 31 mai și 1 iunie 2020. Biletele se pot achiziționa de aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related